Les Santolines

5
Gites.nl logo

DIT HUIS BIEDT U VEEL PRIVACY. U BENT ALS ENIGE OP HET TERREIN AANWEZIG.
Vanwege COVID zijn er aangepaste annuleringsmogelijkheden op aanvraag.
Les Santolines ligt in een rustig, ruim bebouwd quartier op de zuidhelling van La Colline Saint Claude met spectaculair uitzicht op wijnvelden en Les Dentelles. Het huis is vrijstaand maar aangrenzend aan het huis van de eigenaar, die niet aanwezig is. Het hele terrein heeft een oppervlakte van ongeveer 1800 m2. In de directe omgeving staan alleen vrijstaande woningen op ruime percelen, zodat u in de tuin veel privacy heeft.
Het huis heeft op de benedenverdieping een ruime woonkamer ( 7,50 x 4,50 ) met open keuken. In de woonkamer is een slaapmogelijkheid voor een eventuele vijfde gast. Ook is er een douche en een toilet. De deuren bieden toegang tot twee terrassen, waarvan het grootste overdekt is.
Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers: tweepersoonsslaapkamer 1 ( 4,50 x 2,75), met toegang tot het boventerras. De bedden zijn zowel als 1 persoons als in 2 persoons opstelling neer te zetten; eenpersoonsslaapkamer 2 ( 3,50 x 2,25 ); eenpersoonsslaapkamer 3 ( 2,50 x 2,70).
De badkamer op de bovenverdieping heeft een douche in het bad, een wastafel en een toilet.
Keuken
In de keuken vindt u naast de gebruikelijke apparatuur ook een oven, een vaatwasser, een wasmachine, een Nespresso-machine en een gewoon koffiezet apparaat.
Woonkamer
In de woonkamer zijn een radio-cd-speler, televisie met Nederlandse, Belgische en Franse zenders . Ook is er een map met wandel- en fietskaarten en overige informatie aanwezig.
Buitenruimte
Het zwembad (4,5 x 9 meter), is beveiligd met een oprolbaar dek. Het ligt achter in de tuin en is omringd door verschillende zitjes en ligstoelen. Bij het zwembad zijn een toilet, douche en een klein keukenblokje voor de drankjes. U heeft het rijk alleen, ook in de rest van de tuin en op het terras van de eigenaar (=terras 3).
Verder kunt u gebruik maken van een tafeltennistafel, dartbord, barbecue (op gas) en een standaard + fietspomp voor het onderhoud van de fiets. Meegenomen fietsen kunnen in de garage.

Boekingsinformatie

Ligging les santolines

De ligging van "les santolines" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.