Villa du Moulin

10
6
Gites.nl logo

Entree met toilet, toegang naar de woonkamer met televisie (met Nederlandstalige kanalen). Ruime woonkeuken met eethoek. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken. Vanuit de keuken loopt u naar buiten naar het overdekte terras, waar u heerlijk buiten kunt genieten van het eten. Eveneens op het overdekte terras staat een prachtig loungeset.
Ouderslaapkamer met tweepersoonsbed en eigen badkamer met douche en dubbele wastafel. Bijkeuken met wasmachine, droger, strijkfaciliteiten en vriezer. Ruime garage.
Eerste verdieping: twee royale slaapkamers met ruime inbouwkasten. Alle twee de slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden. Apart toilet en een tweede badkamer met bad, douche en dubbele wastafel.
Buiten: over de gehele lengte van de achterzijde van de villa is een overkapping, waaronder een luxe loungeset en een tuintafel met stoelen staat. Privezwembad met zonnebedden en volgroeide olijfbomen maken de tuin tot een waar paradijs. Het zwembad is open van mei - september. De villa is gelegen aan de rand van het park, waardoor gasten kunnen genieten van alle privacy en een prachtig uitzicht hebben over de omgeving. De tuin is zo aangelegd dat u op ieder moment van de dag van de zon kunt genieten.
Faciliteiten:
- Privezwembad (8 x 4 m) met roldek
- Wifi internet
- Televisie met nederlandstalige kanalen
- Bluetooth draadloze speaker
- Dvd-speler en dvd's voor jong en oud
- Centrale verwarming
- Vaatwasser
- Oven / magnetron
- Diverse koffiezetapparaten
- Wasmachine
- Droger
- Horren voor ramen
- Stripboeken
- Kinderstoel
- Houten kinderbedje
- Opvouwbaar campingbedje
- Kinderbadje
- Opvouwbare buggy
- Weber barbecue

Boekingsinformatie

Ligging villa du moulin

De ligging van "villa du moulin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.