Les Demeures du Luc "Sans Sorgue"

6
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis in de Provence is volledig ingericht voor 6 personen.
Op de begane grond twee overdekte terassen. Een grenzend aan de woonkamer met een 6 persoons eettafel) en een zitje voor de deur met uitzicht op de kleine Luberon . Aan de zijkant een ruimte met piknick-tafel die je kan zetten waar je wilt , een barbecue en nog een paar tafeltjes met regiseursstoeltjes die je kunt zetten waar je wilt, aan de rand van het zwembad of onder de overkapping bij het zwembad . In die ruimte staan ook de parasols , stoelen en bedden voor bij het zwembad. Het zwembad heeft een electrisch roldek
Binnen een ruime woonkamer , sfeervolle eetkeuken, royale toilet, gang .
Op de eerste etage drie ruime slaapkamers, met tweepersoons bedden (met aparte matrassen). Twee badkamers; een met ligbad /douche en twee wastafels, de ander met douche en twee wastafels. 2e. toilet op de hal van de 1e.verdieping .De slaapkamers zijn voorzien van horren en van airconditioning. Wilt U slapen met een open raam dan gebruikt U de horren. Wilt U slapen in de koelte dan gebruikt U de airconditioning. Er is een inpandige loggia met zitje.
Nederlandse en belgische radio en tv waarop Youtube en Netflix aanwezig zijn.
De keuken is uitgerust met elekrische kookplaten, oven en magnetron en vaatwasser
Verder is de keuken volledig ingericht. Buiten staat een gasbarbeque
waar U gebruik van kunt maken.
Het huis staat op een perceel van 3.000 meter, zodat U geen last hebt van buren. Het huis is omgeven door een mooie tuin met een grote lavendelaanplant met voor de deur een plaats waar je kunt jeu de boulen. Links naast het huis ligt een zwembad van 10*5 meter .Daar staat ook een afdak met rietmat staat om onder te liggen Het zwembad is voorzien van een elektrisch roldek, zodat het veilig kan worden afgesloten. Het zwembad is omgeven door planten en struiken, zodat U volledige privacy heeft.

Boekingsinformatie

Ligging les demeures du luc "sans sorgue"

De ligging van "les demeures du luc "sans sorgue"" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.