Les Demeures du Luc 307

9
6
Gites.nl logo

Even wat informatie vooraf: Als u vanwege de Nederlandse of Franse regelgeving i.v.m. corona niet mag reizen op de dag van aankomst, dan ontvangt u de betaalde huursom terug.
Het de bedoeling dat in het voorjaar airco wordt aangelegd in de 3 slaapkamers boven,
Les Demeures du Luc 307 is een comfortabele en luxe vakantievilla op een kleinschalig park midden in een natuurgebied in de Provence. Het park heeft een groot zwembad (20 x 8.5 m) met peuterbadje op 100 meter vanaf ons huis. Vanuit het huis en vanaf de terrassen hebt u een panoramisch uitzicht over de vallei en de bergen in de omgeving. Het huis ligt op een ruime kavel (1300 m2) en heeft veel privacy. Er zijn 5 terrassen, 2 overdekt, met zowel zon als schaduw.
Deze villa heeft 3 slaapkamers (1 beneden, 2 boven) en 2 badkamers (1 beneden en 1 boven) met 2 aparte toiletten en is geschikt voor 2 tot 6 personen. De villa is voorzien van alle comfort.
TV en radio ontvangst via Canal Digitaal (alle internationale zenders). U kunt uw Netflix account gebruiken d.m.v. de chromecast.
Achter het huis heeft u de beschikking over een eigen jeu-de-boules baan.
In de garage is kindermeubilair aanwezig. In huis liggen nog spellen voor kinderen.
Om koffie te zetten is er een Nespresso apparaat, een traditioneel koffiezetapparaat en een senseo aanwezig.
U wordt vriendelijk ontvangen door het Nederlandse beheerdersechtpaar. Zij informeren u over de villa en de omgeving. In de zomermaanden kunt u gebruik maken van de broodservice.

Boekingsinformatie

Ligging les demeures du luc 307

De ligging van "les demeures du luc 307" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.