La Garussière

5
Gites.nl logo

La Garussière is een vrijstaand nieuw huis aan de rand van een mooi oud gehucht voorzien van een groot terras met prachtig uitzicht over de Luberon. Het huis zelf en de directe omgeving zijn uitermate aantrekkelijk voor wie van het buitenleven houdt. Het huis van 140m2 is eenvoudig maar smaakvol ingericht met twee 2-persoons slaapkamers, ieder met een eigen toilet-badkamer. Gekoppeld aan een van de slaapkamers is een ruime badkamer/toilet met een aantal rolstoel voorzieningen. In de tweede badkamer zijn twee wastafels, een ligbad, en een douche aanwezig. Op de gang is een derde toilet. De keuken is volledig ingericht met elektrische oven en kookplaat, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, etc. Naast de keuken is een bijkeuken met wasmachine. De grote woon- tevens eetkamer die in verbinding staat met de keuken opent op een groot houten terras met uitzicht over een schitterend provençaals landschap. Het terras is voorzien van eettafel, stoelen en een ligstoel.
Wifi is beschikbaar en een DVD speller is aanwezig voor film liefhebbers plus een CD speler. Geen huisdieren.
Gebruikers van rolstoel voorziening worden van harte aanbevolen met ons persoonlijk te overleggen.
Het omliggende landschap nodigt uit de natuurliefhebber uit om te wandelen of fietstochten te maken direct vanuit het huis. In de omgeving zijn mooie oude schilderachtige dorpen. De kleine karakteristieke dorpen in de buurt bieden vele mogelijkheden tot eigen 'ontdekkingen' in deze prachtige streek. De historische steden Avignon, Orange en Aix-en-Provence zijn ook binnen makkelijke rijafstand.

Boekingsinformatie

Ligging la garussière

De ligging van "la garussière" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.