La Bergerie de Saignon

9
10
Gites.nl logo

Hi-end luxe vakantiehuis gelegen in natuur- en landbouwgebied met zicht op het Luberongebergte. Buitenmeubilair van het vakantiehuis is van het merk TRIBU.com, en alle bedden in dit vakantiehuis zijn nieuwe luxe boxspringbedden met luxematras en topper. Dit vakantiehuis is ideaal voor 2 gezinnen met kinderen; de ruime woonkamer (7x10m) ligt centraal tussen aan de ene kant 2 slaapkamers en een badkamer, en aan de andere kant 3 slaapkamers en 2 badkamers. Omheinde tuin met privézwembad (zoutelektrolyse; geen chloor)(10m X 10m). Ideale ligging op 4 km van centrum Apt waar alle winkels en restaurants liggen.
De villa heeft een woonoppervlak van 210m2 en heeft een ruime woonkamer met heerlijke zithoek met flatscreen TV 160cm. Er is ook een B&O Radio/CD-speler en een DVD-speler. Via de openslaande deuren in de woonkamer stapt u zo op het ruime terras dat grenst aan het zwembad. Aan de woonkamer is er een open eetkamer met een 8-persoons eettafel, zodat er voldoende ruimte is om uitgebreid te tafelen. Zowel vanuit de woonkamer als de eetkamer heeft u een zicht op de tuin en het zwembad. Op het terras staat ook een TRIBU 10-persoons eettafel. In een aparte hoek van het buitenterras in loungehoek met TRIBU buitenzithoek/loungezetels. Draadloos internet (fiber WiFi) is in de woning aanwezig.
Ook grenzend aan de woonkamer is de ruime open Provençaalse keuken die ook grenst aan het terras. De keuken is uitgerust met een 4 pits gasfornuis, oven, magnetron, vaatwasser, Amerikaanse koelkast/vriezer en er is een Nespresso koffiemachine aanwezig.
Er zijn vijf slaapkamers en drie badkamers, allemaal op de begane grond. De 2 masterbedrooms kijken uit op het naastliggende veld en bos en hebben een luxe boxspringbed met luxematras en topper (180x200). Één slaapkamer heeft een vensterdeur met toegang tot privéterras. Beide badkamers zijn volledig nieuw met inloopdouche en wastafels. In het oude deel van de bergerie is er een tweede slaapkamer in de mansarde met 2 luxe boxspringbedden (90x200)(evt. samen te voegen tot een 180x200 bed). In het nieuwe deel van het vakantiehuis is er naast een masterbedroom nog een aparte slaapkamer met een luxe boxspringbed met luxematras (160x200) en een derde slaapkamer in de mansarde met 2 bedden (90x200) met luxematras (evt. samen te voegen tot een 180x200 bed).
Er is een aparte kamer met wasmachine en ontkalker.
Gelegen in de Vaucluse, in het hart van de Provence, met een prachtig uitzicht op het Luberon nationaal park en lavendelvelden, ligt dit vakantiehuis in de Triangle d'Or, op 4 km van Apt en dicht bij de mooiste Provence dorpjes zoals Saignon, Caseneuve, Rousillon, Menerbes, Gordes, Goult, enz. Het vakantiehuis ligt aan de noordkant van Saignon, in de buurt van Rustrel, en volledig zuidgeoriënteerd en beschermd tegen de Mistral wind met alle faciliteiten die je nodig hebt op slechts 4 km. Het is de perfecte plek om te verblijven en te genieten van de Provence.
Het vakantiehuis is gebouwd in de jaren achterhonderd (oud deel) en heeft een van de mooiste Provencaalse stijlen. Het kijkt over de Grand Luberon en de rots van Saignon. Het vakantiehuis is ruim en aangenaam. De woonkamer met kathedraalplafond van 5m hoog biedt alle luxe en staat in verbinding met het ruime terras via 2 brede vensterdeuren.
Het vakantiehuis is onlangs gerenoveerd en nieuw gemeubileerd. Zwembad volledig vernieuwd in 2018. Alle kamers liggen op de begane grond.
Alle slaapkamers zijn voorzien van nieuwe luxe boxspring bedden voor een goede nachtrust.
Gezien Saignon op ongeveer 400 meter boven zeeniveau ligt, gaat de temperatuur (meestal tussen 26 en 32 ° C overdag) 's nachts naar beneden tot 16 ° -18 °. Hierdoor is een klimaatregeling (airco) geheel overbodig. Er is wel airco aanwezig voor in de master bedroom voor verwarming in de winter.

Boekingsinformatie

Ligging la bergerie de saignon

De ligging van "la bergerie de saignon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.