Sous le Château

10
2
Gites.nl logo

NIEUW!
In het rustige oude centrum van Rustrel ligt tussen een aantal oude panden in, op een steenworp afstand van het grote kasteel uit de 16e eeuw (en het openbare zwembad daarachter) dit lieve, prachtig gerenoveerde 2-persoonshuisje 'Sous le Château', dat naast het prachtige moderne design ook verrassend veel comfort biedt en van alle gemakken voorzien is: wasmachine, afwasmachine, Nespresso koffie apparaat, inductie fornuis, magnetron, regendouche, extra grote wastafel, heerlijk grote nieuwe bedden (1.80 x 2.00 meter), een lekkere bank op iedere verdieping, goede wifi, smarttelevisie met 4K en oa ingebouwde Netflix, uitgebreid servies, lekkere tuinset, horren tegen de muggen, nevelsysteem om het terras koel te houden, vloerverwarming voor de koude wintermaanden enzovoort enzovoort.
Het design is opvallend en uniek, over echt alles is nagedacht. Liedewy Heetvelt (Artiste du Bois) tekende voor het ontwerp en fabrikaat van de meeste meubels en Elske (Fotograaf) maakte de meeste kunst aan de muur en koos de kleurstellingen van het huisje uit. Wat wij niet zelf konden maken, lieten we anderen doen, bijvoorbeeld handgemaakt serviesgoed in een speciale kleur, of een mooie trapleuning volgens ons eigen ontwerp.
Het tuintje geeft genoeg privacy, terwijl je vanaf het terras uitkijkt over de gezellige oude buurt.

Boekingsinformatie

Ligging sous le château

De ligging van "sous le château" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.