Prélong

10
6
Gites.nl logo

Authentiek provençaals stenen huis, recentelijk gerenoveerd met nieuwe aanbouw.
De woning is rustig en landelijk gelegen op 1,5 km. afstand van het charmante plaatsje Roussillon in het Parc Naturel régional du Luberon.
Op de begane grond bevinden zich een keuken met kookeiland en bar , een woonkamer met eethoek, 2 slaapkamers (2 bedden van 80x200, en 2 bedden van 90x200) een douche met wastafelmeubel en een aparte toilet met wastafelmeubel. De nieuwe keuken (winter 2020/2021) wordt ingericht met een vaatwasser, oven, koelkast/diepvries, magnetron, afzuigkap en een inductiekookplaat
Op de étage bevinden zich een grote slaapkamer (1 bed van 180x200), een badkamer met bad, douche en wastafelmeubel en een aparte toilet. ALLEEN op de slaapkamer op de étage is er AIRCO!
Voor het huis bevinden zich diverse terrassen met een loungeset en diverse tuinsets met voldoende schaduw.
In de geheel omheinde tuin bevindt zich een groot privézwembad (10mx5m en diep tussen 1,40 m en 1,80 m) met buiten douche en rondom terras en ligstoelen. Er is een weber gasbbq aanwezig. Het gebouw aan de overkant betreft de technische ruimte van het zwembad, en een afgesloten opslagruimte.

Boekingsinformatie

Ligging prélong

De ligging van "prélong" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.