Villa Olivea

9
6
Gites.nl logo

Villa Olivea is een sfeervolle vrijstaande woning met een grote tuin met cipressen en oleanders, gelegen in een olijfgaard. Het grote privéterrein (3000m2) om het huis en de adembenemende vergezichten geven je een gevoel van rust en privacy.
Om het huis en riante zwembad (9x4m) is overal voldoende ruimte om heerlijk te zitten en te genieten van het uitzicht. Op ons ruimte privéterrein ligt ook een petanque baan waar je een spelletje jeux de boules kan spelen.
Het vakantiehuis ligt 1,5 km van Puymeras, een schattig klein dorpje en zo'n 5 km van Vaison la Romaine, een levendig stadje met alle voorzieningen die je nodig hebt.
Over het huis
Deze vrijstaande vakantievilla van 100 m2 is gelijkvloers en biedt alle comfort voor 6 personen. Het huis heeft 3 slaapkamers: met bedden van 160x200 m waarvan op een kamer de bedden los te koppelen zijn tot 2 eenpersoonsbedden. Vanuit iedere slaapkamer is er een prachtig uitzicht op de tuin en omgeving. Er zijn twee badkamers aanwezig, er zijn 2 wc's waarvan 1 apart. De keuken is nieuw en volledig uitgerust met een inductiekookplaat, een afzuiger, een oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. /grenzend aan de keuken is er een mooie studio, waar je op dej wat koelere dagen lekker kunt relaxen in de zithoek, met een fraai uitzicht op de tuin en terras aan de voorzijde van de woning. In de woonkamer bevindt zich een flatscreen met satelliet-tv met alle Nederlandse zenders. Er is vanuit de keuken en de woonkamer directe toegang tot het overdekte terras met een luxe Weber buitenkeuken. De aantrekkelijke zithoeken in de tuin en rond het zwembad maken de villa sfeervol en comfortabel. U heeft de beschikking over meerdere parkeerplaatsen. op eigen privé terrein.

Boekingsinformatie

Ligging villa olivea

De ligging van "villa olivea" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.