Villa du Fournet

6
Gites.nl logo

Schitterende gelijkvloerse villa op een rustige locatie met privé zwembad op een royaal perceel van 2800 m² en op steenworp afstand van het centrum van Mormoiron. Nabij de Mont Ventoux in de Comtat Venaissin, een streek die - tussen de Luberon en de Dentelles de Montmirail - unieke landschappen biedt. In de omgeving van Mormoiron zijn er veel levendige en pittoreske stadjes zoals Bédoin, Venasque, Carpentras en Isle sur la Sorgue.
De villa heeft een oppervlakte van 150 m² en is als volgt samengesteld:
Woonkamer van 31 m² met openslaande deuren naar het overdekte terras van 15 m², eetkamer van 15 m² met openslaande deuren naar een ander terras van 24 m², open keuken, bijkeuken, doucheruimte en aparte wc. Ouderslaapkamer 1 van 28 m² (tweepersoonsbed 180 x 200 cm) met badkamer met ligbad en Italiaanse douche, zwevend toilet, dubbele wastafel en openslaande deuren naar het terras en het zwembad. Slaapkamer 2 van 12 m² met tweepersoonsbed 160 x 200 cm. Slaapkamer 3 van 10 m² met tweepersoonsbed 160 x 200 cm.
De tuin rondom de villa, is met veel liefde en aandacht ontworpen en aangelegd. Privé verwarmd zwembad van 10,5 x 4,2 m (maximale diepte 1,90 m) Verder is er een Petanquebaan en heeft het huis uitgebreide voorzieningen zoals gasbarbecue en een zeer complete inrichting

Boekingsinformatie

Ligging villa du fournet

De ligging van "villa du fournet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.