Aritimi

10
4
Gites.nl logo

Te huur is de helft van een vrijstaand Provencaals woonhuis uit de jaren 80, alles begane grond, ongeveer 95 m2. De andere helft is bewoond door de eigenaar waarbij een maximum aan privacy wordt gegarandeerd.
Indeling :
Slaapkamer 1 (18 m2) : 1 tweepersoonsbed (200/180) en 1 eenpersoonsbed (200/90).
Slaapkamer 2 (14 m2) : 2 eenpersoonsbedden (200/90), aan elkaar gebonden die gescheiden kunnen worden.
Woonkamer (30 m2) met zithoek, open haard (insert), eethoek, TV (inclusief Nederlandse kanalen), DVD.
Eetkeuken : 17,5 m2, ruime koelkast met vriesgedeelte, oven, combi-magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat (naar keuze : Nespresso, Senseo of ouderwets filterapparaat) en vele extra's (zie inventaris).
Badkamer : met bad/douche (in bad), dubbele wastafel, wasmachine.
Apart toilet.
Naast een kinderbedje met beddengoed en een kinderstoel zijn er ook een box en buggy beschikbaar (en een hobbelpaard).
Vóór het woongedeelte is een betegeld terras van ongeveer 30 m bij 3,50 m., gedeeltelijk overdekt met eettafel, er naast de barbecue (zie foto). Plus terrein van 4000 m2 waarover men 24 uur de beschikking heeft.
Daarnaast heeft men als enige gebruiker van 10.00 tot 19.00 uur de beschikking over een aparte en geheel ommuurde tuin (ongeveer 20 bij 20 m) met zwembad (9 bij 4,5 m), terras en een overdekt poolhouse van 30 m2 (tuinmeubelen voldoende aanwezig). Het zwembad beschikt over een beweegbare overkapping zodat er vaak in april al bij een aangename temperatuur gezwommen kan worden. Hetzelfde geldt voor het najaar tot half oktober.
Een plattegrond van het woongedeelte is beschikbaar op aanvraag.
Huisdieren (één of meerdere) zijn van harte welkom; bij meerdere dieren graag even telefonisch overleg.

Boekingsinformatie

Ligging aritimi

De ligging van "aritimi" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.