Mas Tour du Monde

9
8
Gites.nl logo

Wat maakt Mas tour du Monde speciaal?
- Ons thema is reis om de wereld
Tour du Monde is het thema waarmee we een vakantiewoning voor 8 personen hebben ingericht. We reizen al meer dan 22 jaar de wereld rond als parttime cabinepersoneel. Vanuit alle hoeken van de wereld hebben we souvenirs verzameld die we graag met u willen delen.
- De vakantiewoning bevindt zich in een eeuwen oude Provençaalse boerderij
We hebben de authentieke 18e eeuwse boerderij (mas) grotendeels hersteld met onze eigen handen met behulp van authentieke technieken en materialen.
- Een unieke inrichting
De inrichting omvat vele reisherinneringen van over de hele wereld. De muren zijn gepleisterd in geel en grijs tinten. U vindt ook vondsten van lokale brocantes, gerestaureerde onderdelen uit de boerderij en zelfgemaakte meubels. Het vormt een eclectisch en bijzonder geheel
Beschrijving Mas Tour du Monde
Oppervlakte 130 m2
De woonkamer met in het verlengde de keuken is zeer ruim en er is een directe opening naar de tuin. In de woonkamer hebben we een oriëntaalse zithoek gecreëerd in een nis met veel kussens. Hier tegenover staat een Chinese bruidskast met de tv waarmee u aanwezige Franse films met NL ondertiteling kunt bekijken. Er is een apart bureau om aan te knutselen, te schrijven of te computeren. Naast de houtkachel staan twee comfortabele leesstoelen. Verder is in elk vertrek aanvullende elektrische verwarming. De keuken is volledig ingericht met een ruime dubbeldeurs koelkast, wasmachine en 4 pits gasfornuis en oven, fluitketel, broodrooster, een Nespresso Pixie koffiezetapparaat en een Italiaans filter koffiezetapparaat. Bij de keuken staat een lange zelfgemaakte eettafel van 2.40 m met 8 stoelen. De keuken heeft een afgeronde uitbouw waar een aparte zithoek is gecreëerd. Op de 1ste verdieping bevindt zich de 4 persoons slaapkamer met 4 aparte 1-persoons bedden, aan de gang bevindt zich een apart toilet en de badkamer met haar fohn. Op dezelde verdieping is nog een ruime slaapkamer met een 2 persoons bed met aparte badkamer en toilet. Op de 2de verdieping treft u tenslotte nog een 2-persoons slaapkamer aan.
U beschikt over een grote schaduwtijke pergola van 3 bij 7 meter en een ruime eettafel en bbq.
De tuin van ruim 500 m2 heeft een schaduwrijke ruime pergola met ligbedden, Bali relaxbed, zithangmat, lighangmat en aparte zonstoelen. In deze tuin bevindt zich ook het zwembad van 5 x 10 m

Boekingsinformatie

Ligging mas tour du monde

De ligging van "mas tour du monde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.