Le Grenache

9.7
2
Gites.nl logo

Een prachtig ruim nieuw gebouwd zonnig appartement op het zuiden. Dit mooie privé appartement is gelijkvloers en ligt op slechts een steenworp afstand van het grote gedeelde verwarmde zwembad (5m x 10m) met gemakkelijke toegang tot de wijngaarden, olijfboomgaarden, hangmatten, petanquebaan, etc. Het appartement heeft een eigen schaduwrijk terras met stoelen, tafel en BBQ en zijn eigen ligstoelen die bij de keukendeur uitkomen.
Er is een grote keuken, woonkamer, ruime slaapkamer en badkamer en inloopkast. Het is goed uitgerust en geschikt voor mensen met een handicap. Er zijn geen trappen en zeer gemakkelijke vlakke toegang vanaf de beveiligde parkeerplaats naar het appartement. Het appartement is voorzien van opritten, handgrepen, extra brede deuren, verhoogd toilet en douchestoel. inloopdouche en de oven en magnetron zijn ontworpen voor iemand met beperkte mogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u specifieke vragen heeft.
Het is een ideaal uitje voor twee personen om te genieten van de prachtige Provence.
Dit huis is nieuw voor 2021, dus we hebben nog geen aanbevelingen, maar bekijk het appartement met twee slaapkamers genaamd La Syrah om de aanbevelingen te lezen
Het zwembad en het terrein worden alleen gedeeld met de eigenaren (Rob en Auriel) en een appartement met twee slaapkamers, dus het is nooit druk. De parkeerplaats is beveiligd off-road parkeren. Het pand ligt op een gemakkelijke wandeling naar het dorp Caromb, waar veel kleine winkels en wijnbars zijn, evenals een goede supermarkt.

Boekingsinformatie

Ligging le grenache

De ligging van "le grenache" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.