La Syrah

9.7
4
Gites.nl logo

La Syrah bevindt zich op de bovenste verdieping van een stenen boerderij uit de 18e eeuw. Het huis ligt te midden van een hectare en een half wijnstokken en fruitbomen, met een zwembad, aan de rand van het kleine middeleeuwse stadje Caromb.
Twee slaapkamers bieden comfortabel plaats aan maximaal vier gasten. Het appartement is volledig zelfstandig en heeft een eigen buitentrap en ingang, en is rustig, want de ruimte eronder wordt niet gebruikt. De eigenaren wonen op het terrein en helpen hun gasten graag. Omdat het pand een werkende wijngaard is, is het niet geschikt voor kinderen, huisdieren of mensen die moeite hebben met trappen.
Het appartement heeft een eigen afgesloten terras met uitzicht op het nabijgelegen Caromb en de heuvels van Luberon. Het omliggende landschap is een rustig landschap van wijngaarden en boomgaarden.
Het zwembad van vijf bij elf meter, alleen beschikbaar tijdens het hoogseizoen, wordt verwarmd door zonne-energie. Ligbedden zijn beschikbaar om te ontspannen op het terras bij het zwembad. Het zwembad wordt gedeeld met de eigenaren en alleen de gite.
In de verte ligt de grote top van de Mont Ventoux, een beroemde harde etappe van de Tour de France; het grote regionale park van de Luberon; het middeleeuwse dorp Le Baroux op de heuveltop en de vele andere omliggende heuvels; en het gebergte Dentelles de Montmirail.
In het appartement zijn twee slaapkamers, een met een kingsize tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. De volledig uitgeruste moderne keuken is voorzien van een kookplaat met vier branders, een elektrische oven en een magnetron.
Een eettafel biedt plaats aan vier, en er is een extra eettafel op het afgesloten terras. Het terras heeft ramen aan drie zijden, die allemaal kunnen worden geopend om een binnen-buiten gevoel te creëren terwijl u geniet van de schaduw. Het terras heeft ook banken, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen, te lezen of te genieten van het uitzicht.
Een doucheruimte is voorzien van een wastafel en toilet en een wasmachine met een droger.

Boekingsinformatie

Ligging la syrah

De ligging van "la syrah" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.