Mas des Templiers - La Treille

9.7
4
Gites.nl logo

GEACHTE GASTEN 2021, zien wij graag dat u zich bij ons goed verzorgd voelt. We bieden vakanties ver weg van het massatoerisme en bieden plaats aan maximaal 12 personen in 3 wooneenheden (meestal is de bezetting lager). Elke unit heeft zijn eigen kleine tuin met een terras of alleen een terras waar u ongestoord kunt toeven. Het terras bij het zwembad met aangrenzend gazon biedt voldoende ruimte om desgewenst afstand te houden van andere mensen. Het gechloreerde zwembad wordt gedeeld door de gasten en geeft met 20 x 6 meter voldoende ruimte om niet gehinderd te worden door andere gasten. Wij maken onze vakantiewoningen zelf schoon en u kunt er verzekerd van zijn dat u een perfect schoongemaakt en gedesinfecteerd vakantiehuis aantreft. AUB AARZEL NIET OM CONTACT OP TE NEMEN ALS U VRAGEN HEEFT.
Ons vakantiehuis “LA TREILLE” is onlangs gerenoveerd. Het ligt vlak bij het domeinhuis en is zeer geschikt voor 3 volwassenen of een gezin met maximaal 2 kinderen. Het is gezellig gemeubileerd en gedecoreerd in de kleuren groen en oranje. In de slaapkamer staat een nieuw en zeer comfortabel dubbel bed. Er is een aparte badkamer met toilet. In de woonkamer staat een tweede dubbel bed dat nog meer dan voldoende ruimte overlaat voor een zithoek en een eettafel. Uit de woonkamer en vanuit de aparte keuken kom je buiten op een groot beschut terras, waar je onder de wijnranken van de rust kunt genieten.

Boekingsinformatie

Ligging mas des templiers - la treille

De ligging van "mas des templiers - la treille" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.