Mas des Templiers - Atelier

9.7
3
Gites.nl logo

GEACHTE GASTEN 2021: zien wij graag dat u zich bij ons goed verzorgd voelt. We bieden vakanties ver weg van het massatoerisme en bieden plaats aan maximaal 12 personen in 3 wooneenheden (meestal is de bezetting lager). Elke unit heeft zijn eigen kleine tuin met een terras of alleen een terras waar u ongestoord kunt toeven. Het terras bij het zwembad met aangrenzend gazon biedt voldoende ruimte om desgewenst afstand te houden van andere mensen. Het gechloreerde zwembad wordt gedeeld door de gasten en geeft met 20 x 6 meter voldoende ruimte om niet gehinderd te worden door andere gasten. Wij maken onze vakantiewoningen zelf schoon en u kunt er verzekerd van zijn dat u een perfect schoongemaakt en gedesinfecteerd vakantiehuis aantreft. AUB AARZEL NIET OM CONTACT OP TE NEMEN ALS U VRAGEN HEEFT.
Ons vakantiehuis “ATELIER” ligt naast het domeinhuis. Het wordt erg gewaardeerd door stellen en gezinnen met een kind. De separate badkamer met toilet en de keuken zijn onlangs gerenoveerd. In de woonkamer, die ook slaapkamer is, staat een grote boekenkast naast een nieuw, groot dubbel bed. Je treft daar een behoorlijke collectie Engelse boeken aan. Via een kleine veranda met 1 bed kom je op je eigen terras met een originele Provençaalse stenen tafel. Je hebt vanuit je eigen tuin veel privacy en een mooi uitzicht over het zwembad en de omgeving.

Boekingsinformatie

Ligging mas des templiers - atelier

De ligging van "mas des templiers - atelier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.