Gîte Bédoin

9.4
2
Gites.nl logo

Gîte Bédoin is in 2012 nieuw gebouwd en bedoeld voor 2 personen. Er is een ruime eigen tuin met zon en schaduw (bomen) en vrij uitzicht op velden en bossen van de Ventoux.
Gîte Bédoin is tegen het woonhuis van de eigenaar gebouwd, maar heeft een eigen ingang aan de tegenovergestelde kant, zodat volledige privacy is gewaarborgd. Onze gasten zijn unaniem over de mooie plek: "wat een rust en ruimte!". Lees hun reacties in het gastenboek.
Gîte Bédoin bestaat uit: entree, woonkamer met keuken, eet- en zithoek, een slaapkamer en een badkamer. Er zijn veel ramen, alle voorzien van luiken. De nokhoogte van 3.90 m geeft een extra ruimtelijk gevoel. Via de openslaande deuren heeft u een prachtig uitzicht op de directe omgeving.
Gîte Bédoin is goed geïsoleerd en is daarom ook in voor- en naseizoen comfortabel te bewonen. De herfst is het meest kleurrijke seizoen van de Provence. Het weer is nog prima en meestal heel stabiel.
In de woonkamer staat een goed ingericht keukenblok met 2 inductieplaten, koelkast met ***vriesvak, afzuigkap, oventje, koffieapparaat, waterkoker e.d. Uiteraard met alle toebehoren (pannen, servies, glazen, bestek) die nodig zijn voor een goede maaltijd. Voorts staan in de woonkamer een eethoek met 4 stoelen, 1 makkelijke fauteuil + tweezits bankje, HD-televisie (Franse zenders, Ned. 123, België, RTL en SBS-zenders) en een houtkachel (hout beschikbaar). Er is WiFi. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (160 cm breed, eventueel te splitsen), dekbedden, een flinke kledingkast, twee grote ramen, waarvan één met hor. Zowel de slaapkamer als de woonkamer hebben elektrische radiatoren.
De badkamer, die ook direct vanuit de slaapkamer te bereiken is, heeft een regendouche, wastafel en hangend toilet en is voorzien van vloerverwarming.
In een naastgelegen cabanon (schuurtje) is plaats voor fietsen en andere opslag.
Je auto kan in de schaduw geparkeerd worden. 's Avonds wordt het terrein met een hek afgesloten.
Gîte Bédoin is gekeurd door de Franse overheid via Gîtes de France. Beoordeling: 3 sterren (heel comfortabel en schoon).

Mocht je geboekt hebben en de vakantie kan vanwege de corona-crisis niet doorgaan (reisbeperkingen, winkels, restaurants dicht enz.) dan vinden we altijd een oplossing, zoals omboeken, terugbetalen enz.

Boekingsinformatie

Ligging gîte bédoin

De ligging van "gîte bédoin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.