Maison Aubignan

9.3
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis Maison Aubignan is een prachtig familiehuis in de Provence. Met veel zorg en liefde gerenoveerd met oog details en kwaliteit. Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien. Grote woonkamer met zit- en eethoek, openhaard en televisie. Ruime keuken met diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, oven). De badkamer met ligbad, uitkijkend over de tuin, en douche en een van de slaapkamers bevinden zich ook op de begane grond. Boven bevinden zich nog 3 kamers, waarvan 2 in gebruik zijn als slaapkamers en een grote leefzolder met aparte toilet en grote wasbak.
Doordat we er veel met onze kinderen zijn is er voor hen van alles; wieg, bedjes, kinderstoelen, speelgoed.
In de tuin is een grote zandbak en een schommel aanwezig.
De tuin ligt helemaal vrij. Tegen het huis aan staat een schuur die niet meer wordt gebruikt, aan alle 2 de kanten grenst de tuin aan boerenland met uitzicht op de Mont Ventoux.
Het mooiste en fijnste plek bij het huis is misschien wel de grote binnenplaats met natuurlijke schaduw van de oude kastanjeboom. Hier vindt het leven voornamelijk plaats en staat een grote eettafel en er is een zitje met een tafel met lekkere stoelen om koffie te drinken. De tuin is verzorgd met vele bloemenperkjes en heeft een eigen kersenboomgaard.
In de tuin ligt het zwembad van 6x12 m met groot terras. Onder de pergola (natuurlijke schaduw) staan heerlijke zit- en ligstoelen. In de tuin staan diverse bomen waaronder het met uitzicht op de tuin, het zwembad en de Mont Ventoux heerlijk toeven is.
De achterkant van vakantiehuis Maison Aubignan grenst de tuin aan een klein bergriviertje; le Bregoux.

Boekingsinformatie

Ligging maison aubignan

De ligging van "maison aubignan" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.