Chez Manon

10
Gites.nl logo

Chez Manon is een 18e-eeuwse boerderij (Franse "mas"), met verwarmd zwembad, professioneel aangelegde tuinen, aparte wasmachineruimte en overdekte parkeerplaats, die is gerestaureerd met behoud van de Provençaalse kenmerken, maar met modern comfort. Het vakantiehuis huis is omgeven door landbouwgrond en heeft een rustige ligging aan het einde van een eigen oprit.
Chez Manon ligt op slechts 2 kilometer van Apt, waar u bakkerijen, supermarkten, cafés, restaurants en zelfs een bioscoop kunt vinden.
De begane grond bestaat uit een grote, open woon-, eetkamer en keuken met balkenplafond en tegelvloeren. Hier is ook een toilet. Er is ook een aparte gezellige woonkamer met Britse satelliet-tv, Franse digitale tv, dvd-speler, stereo en een assortiment aan muziek en films. Een paar treden lager dan de woonkamer is de bibliotheek met een bureau, printer / fax / kopieerapparaat en WiFi-internettoegang, evenals fauteuils en een boekenkast met lokale gidsen en kaarten, een geweldige plek om te ontspannen / lezen.
Aan een kant van de tv-lounge is een open open haard met comfortabele stoelen. Hout voor de open haarden is inbegrepen. Het huis zelf wordt in de winter centraal verwarmd.
De keuken heeft een centraal eiland, granieten werkbladen, een dubbele oven met gasbranders, een grote dubbele koelkast / vriezer met ijsblokjesmachine, magnetron, vaatwasser, dubbele gootsteen en ruime potten, pannen en keukengerei, evenals een assortiment van kleine apparaten, zoals een waterkoker, een koffiezetapparaat, een keukenmachine en een broodrooster.
Het eetgedeelte is voorzien van een tafel en stoelen voor tien. Er is voldoende servies en bestek.
De vijf slaapkamers bevinden zich boven. Er zijn drie slaapkamers met queensize bedden (160 cm), waarvan twee met eigen doucheruimte met wastafels. Er is een slaapkamer met twee aparte bedden die kunnen worden opgemaakt tot een kingsize bed en een kleinere slaapkamer met een stapelbed. Naast de twee aangrenzende doucheruimtes, is er een aparte douche met wastafel en een apart bad met douche met wastafel. Er zijn nog twee toiletten met wastafels op de bovenste verdieping, dus drie in totaal.
Buiten is er een geplaveid terras met uitzicht op de tuinen en fontein op het zuiden en een geplaveid terras op het noorden met uitzicht op de Vaucluse-bergen met een schaduwrijk latwerk. Er zijn buitentafels en stoelen om buiten te eten, evenals een barbecue. Er is ook een 'geheime' tuin met een hangmat tussen de bomen.
Het verwarmde zwembad van 5 bij 10 meter ligt net aan de westkant met vrij uitzicht op de Vaucluse en de Mont Ventoux. Er is een verscheidenheid aan zwembadmeubilair en parasols. Het zwembad is beschikbaar van ongeveer mei tot en met september.
Onder het hoofdgebouw bevinden zich de wasmachineruimte en een overdekte parkeerplaats. Er zijn twee wasmachines en een droger en er is een waslijn voor buiten. Er is ook een overdekte parkeerplaats voor drie auto's en voldoende overdekte en veilige stalling voor fietsen. Er is een pingpongtafel, dartbord en badmintonset voor uw gebruik.

Boekingsinformatie

Ligging chez manon

De ligging van "chez manon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.