Cent Cinq Apt - Apartment Two

10
3
Gites.nl logo

Mooi vakantieappartement op de tweed verdieping van een 18e-eeuws herenhuis, met grote ramen en veel karakter. Gelegen in het hart van Apt, in een rustige voetgangersstraat, op loopafstand van bakkerijen, cafés en restaurants. Op een zaterdag stapt u zo een van de grootste en meest levendige markten in de Provence op.
Het appartement heeft een ruime woonkamer en eetkamer met volledig ingerichte moderne keuken. Een lichte en ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en een moderne eigen badkamer. Er is ook een slaapbank. Gasten kunnen gebruik maken van de prachtige binnenplaats - perfect om te ontspannen op elk moment van de dag.
Er is een wasmachine, grote vriezer en veel ijs uit onze machine - evenals ruimte voor fietsen en bagageruimte in onze bijkeuken, gelegen aan de binnenplaats.
Gratis wifi en veel lokale informatie helpen u hier optimaal van uw vakantie te profiteren. Er valt zoveel te ontdekken in de Provence. Het huis heeft centrale verwarming, zodat het appartement het hele jaar door beschikbaar is. Voldoende gratis parkeergelegenheid binnen een paar minuten lopen.

Boekingsinformatie

Ligging cent cinq apt - apartment two

De ligging van "cent cinq apt - apartment two" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.