Fig Tree Cottage

10
5
Gites.nl logo

Fig Tree Cottage is een recent gerenoveerd vakantiehuis (voltooid in augustus 2016) met 2 verdiepingen, gelegen op een rustige locatie tussen de steden Vidauban en Le Cannet Des Maures. Er is een terrein van 2500 m² met veel schaduwrijke parasoldennen en vele andere kleurrijke bloemen en struiken. Het terrein en het zwembad worden gedeeld met de eigenaren. De eigenaren hebben een eigen terras met een eethoek.
Het huisje heeft een eigen privéterras met een grote gasbarbecue en een aparte ruimte met een extra comfortabele lounge, apart van het gedeelte van de eigenaars, waardoor de gasten van de cottage veel privacy hebben.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor 2 auto's van gasten op de beveiligde privé-oprit.
De accommodatie bevindt zich te midden van wijngaarden waar de druiven worden verbouwd voor de beroemde wijnen van de 'Côtes de Provence'.
De benedenverdieping is een open ruimte met een grote nieuwe volledig ingerichte keuken met ontbijtbar, een koelkast met vriesvak met een water-dispenser, een volledige oven met kookplaat erboven, een wasmachine en een vaatwasser. Extra items zijn onder meer een combimagnetron, een Braun Tassimo-koffiezetapparaat, een 4-sneetjes broodrooster, een led-waterkoker, een keukenmachine, een staafmixer en strijkfaciliteiten.
Het eetgedeelte heeft een glazen rechthoekige tafel met stoelen voor 6 personen.
Woonkamer
De grote open lounge heeft 2 banken, waarvan er een kan worden omgevormd tot een slaapbank, een grote flatscreen-tv (met satellietkanalen) en een dvd-speler met dvd's.
Een boekenkast heeft Engelse boeken en sommige spellen.
Van de benedenverdieping is er een apart toilet met wastafel.
slaapkamers
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers. De tweepersoonskamer heeft een bed met led-verlichting, nachtkastjes en een opslagruimte met kastruimte.
De andere slaapkamer heeft 2 aparte bedden, een nachtkastje en een opbergruimte met kastruimte.
badkamers
Tussen de twee slaapkamers is er een doucheruimte met inloopdouche, een wastafel, toilet, verwarmd handdoekenrek en een haardroger.
Verwarming
Een grote air-con unit in de lounge is ook te gebruiken als verwarming buiten het zomerseizoen.
Een vijfde persoon kan zonder extra kosten aan het gezelschap worden toegevoegd, maar dit moet vooraf, in de boekingsfase, worden overeengekomen.
Een baby kan gratis worden toegevoegd aan de boeking; een babypakket is beschikbaar en bij de prijs inbegrepen.

Boekingsinformatie

Ligging fig tree cottage

De ligging van "fig tree cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.