Maison Mennoise

9.4
8
Gites.nl logo

BOEK MET VERTROUWEN - SPECIALE ANNULERINGSVOORWAARDEN!
Deze kunt u vinden bij overige prijsinformatie/ aanbiedingen .
Vakantiehuis Maison Mennoise in het Zuid Franse departement de Var ,is een prachtige luxe villa gebouwd in 2015 . De villa is zeer ruim opgezet op een terrein van 5000 vierkante meter. Het luxe verwarmde zwembad van 10 x 5 mtr. heeft een ruim terras er omheen met een sfeervol poolhous/ buitenkeuken om volop te genieten van de zon. Ook is er een jeu- de- boules baan en staat er een ping pong tafel tot uw beschikking. In totaal biedt de villa ruimte voor acht personen. Er bevinden zich drie twee-persoons slaapkamers in de villa en de aanwezige chambre d'amis/studio, met eigen opgang, biedt slaapruimte aan nog eens twee personen.
De master bedroom bevindt zich op de begane grond. Deze slaapkamer heeft veel kastruimte en een ruime badkamer ensuite met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. De twee overige slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Beide kamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed, welke ook los van elkaar kunnen staan. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich nog een badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een douche en dubbele wastafel. Een separaat toilet bevindt zich tegenover de badkamer op de overloop. De chambre d'amis / studio ( bevindt zich op de begane grond) beschikt over een tweepersoons bed en een ruime badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Verder zijn er in de chambre d'amis / studio een kitchenette en een twee-persoons eettafel aanwezig.
De moderne keuken beschikt over een kookeiland met daarop een ruime vijf pits kookplaat. Ook zijn er een oven en een vaatwasser aanwezig. Vanaf het kookeiland heeft u een fantastisch uitzicht op de tuin en het verwarmde zwembad, in een prachtig groen decor van het heuvelachtige landschap.
In de bijkeuken bevinden zich nog een extra vaatwasser, wasmachine en een zeer ruime Amerikaanse koelkast met groot vriesgedeelte. De ruime open keuken is verbonden met een eetkamer waar een grote dinertafel staat. Het terras is toegankelijk via twee grote glazen schuifpuien met een opening van elk drie meter, welke compleet wegschuiven in de muur, waarmee het huis als het ware in het terras overgaat.
De woonkamer is een sfeervolle ruimte met uitzicht op het terras, verwarmd zwembad met poolhouse en de ruime tuin.

Boekingsinformatie

Ligging maison mennoise

De ligging van "maison mennoise" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.