Maison Brenton

9
6
Gites.nl logo

In vakantiehuis Maison Brenton in de Var vindt u een compleet ingerichte keuken (gasfornuis, oven, vaatwasser, koelkast). In de kelder is nog een extra koelkastje met klein diepvriesje. Verder 3 gezellige slaapkamers, . Er zijn twee luxe badkamers met een douche. 1 badkamer heeft ook nog een toilet. Er is ook nog een apart toilet in huis. In de bijkeuken heeft u de beschikking over een wasmachine.
Er zijn twee intieme terrassen met gezellig tuinmeubilair. Een terras gelegen aan het zwembad heeft in de zomer een schaduwdoek. U kunt daar heerlijk toeven in zowel de zon als de schaduw. Er staat een grote houten tuintafel met 6 stoelen. Er zijn 6 ligbedden en parasols. Het zwembad meet 9 x 4 meter. Diepte van het zwembad is aflopen van 1 naar 2 meter. Op het terras aan de voorzijde van het huis vindt u een grote tafel met stoelen. Dit is een heerlijke plaats om met een heerlijk frans kaasje en glaasje wijn te genieten van de ondergaande zon!

Boekingsinformatie

Ligging maison brenton

De ligging van "maison brenton" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.