Villa Claudia

10
8
Gites.nl logo

De Provencaalse en luxueuze villa is ingericht voor 8 personen en is gelegen op een omheind, terrein van ruim 3000m2, beschikt over een privezwembad, en biedt volledige privacy. Indeling: Bg: entree/hal met gastentoilet. Complete keuken met een koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven, magnetron, filter koffieapparaat en een gecombineerde gas en electrische kookplaat. Ruime woonkamer met open haard, balkenplafond, tv en stereo. Master bedroom, met inbouwkasten, en badkamer met douche, ruime wastafel en wasmachine. 1ste verd.: 3 ruime tweepersoons slaapkamers. De 2de badkamer is op de overloop gelegen en heeft een ligbad, bidet, wastafel en gelegenheid om baby te verschonen, bovendien is er een apart toilet en 2e woonkamer met voetbaltafel, tv en spelcomputer (Wii). De woonkamer heeft een riant, deels overdekt balkon met lounche set. De banken in de 2e woonkamer kunnen worden omgebouwd tot 2 extra slaapplekken..
De keuken en kamer op de begane grond grenzen aan een overdekt terras. Het privezwembad van 11x5m ligt op een afgesloten gebied met ruim terras, volledige buitenkeuken met koelkast, en voldoende ligstoelen en parasols. Prachtig aangelegde siertuin met fruitbomen en groot grasveld. Er zijn 2 barbecues aanwezig, 1 bij het terras grenzend aan de keuken, en 1 bij het terras bij het zwembad. Internet (WiFi) beschikbaar. Zeer complete en mooi ingerichte woning, met tevens garage met overkapping voor 2 auto's en een eigen jeu de boules baan.

Boekingsinformatie

Ligging villa claudia

De ligging van "villa claudia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.