Limani

9
8
Gites.nl logo

Limani is een recent gebouwde villa met vier slaapkamers, gelegen in de landelijke heuvels van de Provence, het binnenland van de Middellandse Zeekust. Maximaal acht gasten kunnen in het huis met twee verdiepingen verblijven.
Het heeft een tuin met zwembad en biedt een geweldig uitzicht over de omliggende wijngaarden naar de heuvels daarachter.
Het ligt op het rustige platteland, op twee kilometer van het dorp Salernes. Het vakantiehuis is ingericht met een mix van antieke en moderne meubels en gevuld met vele interessante decorstukken.
De tuin is beplant met een gazon en planten die geschikt zijn voor het warme, droge klimaat. Een bloemenrand grenst aan het huis, en olijfbomen en lavendelstruiken groeien aan de voorkant. Een schaduwrijke eettafel op het terras biedt een geweldige plek om te barbecuën en buiten te eten.
Beneden aan de tuin ligt het zwembad van 12 x 5 meter met een elektrisch bediende veiligheidsafdekking. Het kan buiten de zomermaanden worden verwarmd.
Bij het betreden van het huis, komt u op de begane grond in een grote open woonkamer. Een paar banken staan om een houtkachel en een tv. De kamer is licht en luchtig dankzij twee openslaande deuren naar het terras op het zuiden. Wifi internettoegang is beschikbaar.
Via een boog komt u in de keuken-eetkamer, die een grote tafel met zitplaatsen voor tien heeft. De keuken heeft een centraal eiland met krukken en is goed uitgerust met twee ovens, een gasfornuis, een elektrische kookplaat, een koelkast en een vaatwasser.
Ook op de begane grond zijn twee slaapkamers, beide met queensize bedden en een eigen badkamer.
Boven is nog een tweepersoons slaapkamer met een queensize bed en uitzicht op de heuvels daarbuiten. De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en beide delen een badkamer. Er is een apart toilet op deze verdieping.

Boekingsinformatie

Ligging limani

De ligging van "limani" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.