Les Tulipes

10
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis "Les Tulipes"2 bestaat eigenlijk uit 2 aparte huizen, die in een L-vorm aan elkaar zijn verbonden. Zo heb je ieder je eigen privacy, terwijl je toch samen op vakantie bent. Over het gehele front is een zeer ruim tegel-terras aanwezig. Het geheel ligt op een vlak terrein van ca. 3000 m2 en is volledig met hagen, hekwerk en een poort afgesloten van de landelijke openbare weg. Geen buren en uitzicht over de wijnvelden die glooiend het bos inlopen.
Oppervlak van het ene huis is 110 m2 en is als volgt ingedeeld:
Woonkamer/open keuken met open haard (ca. 40 m2) Ruime tafel + 6 stoelen, dubbel bankstel, open kast, dressoir. Mobile airco, TV-DVD decoder (alle nederlandse + Inernationale zenders). Wi-Fi Keuken : Kookplaat/oven, grote koelkast/freezer , afwasmachine, Koffiezetapparatuur , friteuse, magnetron compleet bestek, borden en glaswerk voor 6 personen. Hall met toilet. Badkamer met 2 wastafels en grote inloopdouche.
Masterbedroom ( ca. 15 m2 ) met groot tweepersoonsbed, dubbele hangkast, buro en openslaande deuren naar terras.
2e Slaapkamer ( ca. 12 m2 ) met twee grote bedden of 1 groot tweepersoonsbed. Inbouwkasten.
Het andere huis, het hoofdhuis, is 200 M2 en heeft een entree, grote huiskamer, keuken apart met eettafel en stoelen afgescheiden, een achterkeuken met twee ijskasten en vrieskast, was en droogmachine, een grote garage. Dan een trap naar boven met op demezzanine een bureautwee grote slaapkamers en twee badkamers met wc's. het hoofdhuis heeft centrale verwarming en airco
3e Slaapkamer / kinderkamer met twee (onderschuif) bedden , ledikant, en inbouwkast.
Alle ruimtes zijn voorzien van thermostaat gestuurde Electrische radiatoren.
Abri met o.a. wasmachine en opslag ligbedden, tuinmeubilair. dit huis was ooit voor vrienden gebouwen;
Het hoofdhuis met de ingang op de foto, heeft een entree, wc, huiskamer van 40 vierkante meter, keuken met langetafel voor 8 en een afgescheide gedeelte voor het koken, een gasfornuis, afwasmachine , microonde, toaster, koffiemachine nespresso, heetwaterketel en alle borden, glazen en bestek, pannen alles wat u nodig heeft. dan nog een achterkeuken met twee groteijskasten, vrieskasten, wasmachine en droger, strijkplank, voorraadkasten en een extra douche.

Boekingsinformatie

Ligging les tulipes

De ligging van "les tulipes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.