MerSea

10
5
Gites.nl logo

Stijlvol en knus appartement, zo goed als op het strand - Plage La Nartelle - vlakbij bruisend Sainte-Maxime. Een unieke locatie en een charmante plek voor stellen en kleinere gezinnen. Geschikt voor 4 volwassenen en 1 klein kind.
Mersea is compact (75 m2) maar sfeervol ingericht. Oud en Nieuw worden stijlvol gecombineerd. In de living is er een comfortabele zithoek met rotan bank en houten meubels en een smart TV met streaming functie. Er is ook een eethoek met ronde tafel en 4 stoelen. De keuken is klein, maar goed uitgerust met nespressomachine, waterkoker, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, fornuis, blender, broodrooster en verdere kookbenodigdheden.
Er zijn 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 aan de achterzijde van de woning en biedt een tweepersoonsbed 180 x 200. De slaapkamer heeft een en-suite tussenkamer met daarop een eenpersoonsbed (90 x 200). Op slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde staan 2 eenpersoonsbedden 2 x 90 x 200. Toegang tot de badkamer is via de tussenkamer. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel. De indeling maakt dit vakantiehuis prima geschikt voor 2 stellen of een jong gezin met 2 of 3 kinderen.
Het gehele appartement is voorzien van airconditioning en ook zijn er enkele ventilatoren. Op aanvraag kunt u een prive chef, ontbijtservice of boodschappenservice inhuren.

Boekingsinformatie

Ligging mersea

De ligging van "mersea" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.