Le Grand Cap

6
Gites.nl logo

Comfortabel en ruim woonappartement op de begane grond in een fraaie omgeving. Het appartement bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, een moderne open keuken met oven, magnetron en 4 pits keramische kookplaat en een voorraadruimte.
Buiten zijn er 2 ruime terrassen aanwezig: 1 overdekt en 1 zonneterras. U geniet grote privacy: er lopen geen bezoekers en/of bewoners langs het appartement. Het is aan de zijkant van een kleinschalig appartementengebouw gelegen. Daarnaast is op korte loopafstand een heerlijk zwembad aanwezig.
Verder is een BBQ aanwezig. Met de TV kunt u onder meer alle Nederlandse zenders bekijken. Verder heeft u de beschikking over een beveiligde en snelle wifi-verbinding.
Geschikt voor maximaal 6 personen. U heeft vanuit het buitenterras een prachtig uitzicht over de golfbaan en de baai van Saint Tropez.
De minimale huurperiode is 7 dagen (van zaterdag t/m zaterdag). Inchecktijd op zaterdag is 16.00 uur. Uitchecktijd is zaterdag uiterlijk 9.00 uur in de ochtend.

Boekingsinformatie

Ligging le grand cap

De ligging van "le grand cap" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.