Hameau des Claudins #4 les Pennes

6
Gites.nl logo

Vakantiehuis les Pennes #4 is een bijzondere vakantiewoning vanwege haar ligging, de enorme buiten ruimte en de buitenkeuken om volop van de zon en de natuur te genieten. Op slechts 7 minuten afstand van het gezellige wijndorp le Plan de la Tour met plein, restaurants en winkels en tevens dichtbij Sainte-Maxime en Saint-Tropez.
Les Pennes #4 is een 4 tot 6 persoons vakantiewoning, 2 slaapkamers met badkamer en balneo-bad, tuinhuisje met extra slaapkamer en 2e badkamer, slaapbank in de woonkamer en groot privé terras met buitenkeuken.
Deze woning heeft een terras aan de voorzijde van de woning en een apart terras bij het tuinhuis met veel privacy. De keuken heeft een afwasmachine en op de tweede etage is een slaapkamer met een groot balkon die uitkijkt op “Les Massif Maures”.
Begane grond: keuken met vaatwasser en 4-pits kookplaat, koelkast, Senseo en waterkoker / woonkamer met (slaap)bank, eethoek, TV en separaat toilet
Eerste verdieping: een mezzanine met vide boven de woonkamer met tweepersoonsbed en badkamer met balneo-bad
Tweede verdieping: een slaapkamer (2 bedden) met groot balkon met prachtig uitzicht op de omgeving
Terras met eethoek en parasol aan de voorzijde van de woning en met trap naar beneden te bereiken groot privé terras met eethoek, lounge set en parasol.
Tuinhuis met een extra slaapkamer en badkamer met toilet, douche en wastafel, koelkast (niet geschikt voor kleine kinderen) • Buitenkeuken met gasbarbecue is extra te huur op aanvraag voor € 125,- per week. Er is een groot verwarmd zwembad geopend van april tot eind oktober.
Tevens is er een wasmachine en droger op het complex aanwezig. Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Boekingsinformatie

Ligging hameau des claudins #4 les pennes

De ligging van "hameau des claudins #4 les pennes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.