Villa Amelie

8
Gites.nl logo

De villa biedt u 275 m2 aan woonruimte, meerdere terrassen en een groot zwembad van 11 x 5 meter. Bij binnenkomst een grote woonkamer met openhaard, TV en schuifdeuren met shutters naar het terras. Daarboven een prachtige open vide met bibliotheek, luxe zithoek en speelruimte voor kinderen. In het verlengde van de woonkamer een eetkamer met tafel en stoelen en tevens schuifdeuren en shutters naar het terras. Een aparte ruime keuken met o.a. vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en Nespresso koffieapparaat. Een bijkeuken met wasmachine, droger en tweede koelkast. Op deze verdieping 2 ruime slaapkamers met een tweepersoonsbed (180 m.) en 2 eenpersoonsbedden met beiden een en-suite badkamer, waarvan de ene met bad en de andere met douche. Separaat toilet in de gang. Buiten beschikt u over een zeer groot terras wat gedeeltelijk overdekt is met een zeer grote loungehoek en een zeer grote eettafel en stoelen. Prachtig uitzicht op o.a. de golfbaan, Sainte-Maxime en de Middellandse Zee.
Een etage lager bevindt zich het grote privé zwembad dat op aanvraag verwarmd kan worden en er is tevens een lounge set en meerdere ligbedden. Bij het zwembad ook een pingpongtafel en een fantastisch panoramisch uitzicht! Op de benedenetage van deze luxe vakantievilla de 2 overige slaapkamers met een tweepersoonsbed (180 m.) en 2 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche.

Boekingsinformatie

Ligging villa amelie

De ligging van "villa amelie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.