Domaine L'Oiseau Bleu Villa

12
Gites.nl logo

Dit prachtige, typisch Provençaalse huis is gelegen in het hart van de "Golf van Saint-Tropez." De villa (305m2) met grote omheinde tuin van 1500 m2 en prive zwembad (8x4 m) ligt enkel 800 meter van Nartelle een van de mooiste stranden in Frankrijk. De stad Sainte-Maxime is vlakbij en Saint Tropez is om de hoek. We verwelkomen u graag om te genieten van een onvergetelijk verblijf.
Wij hebben verschillende extra services waaronder sup board verhuur, table d'hote, het verzorgen van ontbijt en/of picknick, airport service.
Het huis is 305 m2 en beschikt over een eigen ingang, 2 keukens, 2 zitkamers, 4 badkamers, 4 toiletten en 6 slaapkamers. De kamers zijn zeer smaakvol ingericht met alle gemakken van dien.
U kunt met 2,4, 6, 8 of 12 personen op vakantie waarbij iedereen genoeg ruimte en privacy heeft.
Er is een heerlijk privé zwembad van 8 x 4 meter in de grote omheinde tuin van 1500 m2 en de villa is slechts 800 meter van het strand van La Nartelle gelegen met zandstrand, ligbedden en sfeervolle en lekkere restaurants aan zee.

* Alle kamers hebben openslaande deuren naar de tuin
* Loopafstand naar het strand
* Dichtbij het centrum van Sainte-Maxime
* Sfeervol ingerichte kamers met alle gemakken voorzien
* Kinder faciliteiten
* Airconditioning
* Prive parkeerplaats voor 3 auto's

Boekingsinformatie

Ligging domaine l'oiseau bleu villa

De ligging van "domaine l'oiseau bleu villa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.