Mon Bijou

9
5
Gites.nl logo

Bij de hoger gelegen ingangspoort bevinden zich twee garages. Via een stenen trap bereikt u het eigenlijke woonhuis.Het huis bevat 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden, waarvan een met balkon en eigen badkamer, en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed. In twee slaapkamers zijn bovendien kinderbedjes beschikbaar. Alle slaapkamers hebben royale kastruimte.Verder beschikt u over 2 WC's en 1 badkamer met wastafel, ligbad en bidet.De ruime gezellige woonkamer met open haard en de daaraan verbonden grote eetkamer zijn met antieke franse meubelen ingericht. Wij hebben heel bewust geen satelliet-tv, maar u kunt wel over een tv-dvd-setje beschikken, er zijn boeken en spelletjes aanwezig en er is een draadloze internetverbinding.De keuken is volledig ingericht, met koel-vrieskast, vaatwasser, wasmachine en magnetron. Vanuit de keuken bereikt u het beschutte terras aan de voorkant, met ingebouwde barbecue.Vanuit de eet- en woonkamer bereikt u het grote overdekte terras aan de achterkant, de luxe swimmingpool met (desgewenst) kinderbeveiliging en de fraai aangelegde, romantische tuin met een lig- en speelweide op verschillende niveaus.
Het huis Mon Bijou staat in Ste Maxime, de wijk Val Orea 1, de straat Impasse des mesanges no. 4.
Als u vanuit Nice komt en langs de kust zou blijven rijden (wat ik trouwens niet aanbeveel in verband met de drukte op de weg), dan rijdt u door het centrum van Ste Maxime heen, over de brug en tot een rotonde, waar ook een tennisplaats is. Bij die rotonde gaat u rechts de heuvels in. Na twee of drie bochten gaat de hoofdweg rechtdoor, maar u gaat links een smalle privé-weg stijl omhoog. Val Orea 1 is aangegeven. Deze weg volgt u met alle kronkels tot boven op de heuvel. Kort nadat het weer naar beneden gaat, is links de Impasse des Mesanges. Mon Bijou ligt rechts vooraan, de poort zal u door de foto's bekend voorkomen.
Eric Bonsignore weet van uw komst. U kunt hem bellen als u in de buurt bent, mobiel 0033 6 51 87 07 94 en vast 0033-9.66.69.53.32.80. Hij geeft u de sleutels en kan u wegwijs maken.
In verband met de huurders voor u en na u wil ik er nog even aan herinneren, dat uw vertrek in de ochtend moet gebeuren voor 11 uur, en uw aankomst in de avond, rond 16 uur. Anders komt de schoonmaak in het gedrang.

Boekingsinformatie

Ligging mon bijou

De ligging van "mon bijou" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.