Villa Boulouris

6
Gites.nl logo

Het appartement ligt op 15 minuten lopen van het strand. Als u met de auto wilt kan dat ook uiteraard. Er is een beveiligde staanplaats op het domein.
Boulouris heeft een stationnetje op 20 minuten loopafstand, zodat ook in het drukke hoogseizoen bekende plaatsen als Cannes, Nice en Monaco goed te bereiken zijn.
U bent bijvoorbeeld met de trein in 1 uur op het vliegveld van Nice.
Er is een bootverbinding vanuit St Raphael naar St Tropez.
De winkels, de bakker voor uw verse brood en warme baquete, de viswinkel, beenhouwer/traiteur, diverse restaurants, een kleine supermarkt zijn in Boulouris.
Op 7 km is het Esterel gebergte met haar prachtige grillige rode rotsen en verrassende meertjes. Hier kunt u schitterende wandelingen maken of mountainbiken.
Het klimaat is zowel in de herfst als in de winter bijzonder aangenaam. Zelfs in het drukke seizoen is deze unieke locatie nog rustig. U kunt hier dus heerlijk bijkomen van uw drukke leven vol beslommeringen en bovendien schijnt de zon meer dan 300 dagen per jaar!!!!!

Boekingsinformatie

Ligging villa boulouris

De ligging van "villa boulouris" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.