Bergerie des Baudissets

6
Gites.nl logo

In een bosrijke omgeving, buiten het dorp ligt de Bergerie, halverwege een heuvel met een fantastisch vrij uitzicht en mooie zonsondergangen. Het terrein is 1,5 hectare groot, dat onderverdeeld is in terrassen.
De Bergerie heeft een grote woonkamer met TV, DVD, radio en CD speler en WIFI Internet, open haard, fauteuils, slaapbank, aparte eethoek, Amerikaanse keuken met barretje. De keuken is ruim uitgerust met fornuis, oven, magnetron, koelkast, diepvriezer, vaatwasser etc. Er is een wasmachine aanwezig, stofzuiger, strijkplank en strijkbout en kinderbedje.
Boven twee slaapkamers: 1 kamer met 2 stapelbedden en 1 kamer met tweepersoonsbed. Kleine badkamer met bad (incl. douche), wastafel en toilet. Beneden aparte douche en apart toilet. In de woonkamer staat een comfortabele slaapbank voor 2 personen.
De Bergerie ligt geheel vrij, niet afgelegen. Het huis is uit natuurstenen opgetrokken met een geheel glazen serre, compleet met eethoek zodat je als het wat minder weer is toch "binnen buiten" kunt zitten.
Buiten
Het privé zwembad is groot, 6x12 meter en omheind (veilig voor kinderen). Heerlijk Jeu de Boulesveld onder de bomen. Er is een barbecue aanwezig. De oprijlaan tot het huis is geasfalteerd.
Omgeving
Veel kleine gemoedelijke middeleeuwse plaatsjes in de buurt, met pleintjes en terrasjes. Het grote meer Lac St Cassien ligt op 10 minuten rijden. De Côte d'Azur (Cannes, St-Raphael/Frejus) op 30 minuten. 45 minuten van Nice Airport. Heel veel restaurants in de buurt, van super eenvoudig tot sterrenallure..
Activiteiten
Het grootste Golfterrein van West Europa (Terre Blanche: 36 holes) op 10 minuten rijden en nog vele andere Golfterreinen in de buurt. Tennissen en paardrijden behoort ook tot de mogelijkheden.. Verder kunt wandelen, fietsen, vissen, zweefvliegen en watersporten in de nabije omgeving.

Boekingsinformatie

Ligging bergerie des baudissets

De ligging van "bergerie des baudissets" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.