Mas des Dourets

4
Gites.nl logo

Nieuw in de verhuur!!!
In het hart van de Provence, met zijn overweldigende natuur en pittoreske dorpen ligt dit sfeervol ingerichte vakantiehuis. Het woonoppervlak van 100 m² bestaat uit een volledig ingerichte keuken, een eetkamer, een woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Het is geschikt voor 4 personen en eventueel een baby. De gezellige keuken met 3-pits inductie kookplaat, grote koelkast en vriesgedeelte, oven, Nespresso apparaat en vaatwasser is van alle gemakken voorzien. De hoofdslaapkamer heeft een 2-persoons boxspringbed met 2 losse matrassen (200 x 180). De tweede slaapkamer heeft twee losse bedden die tot een 2-persoons bed omgetoverd kan worden. Deze kamer wordt momenteel gestyled en ingericht, waardoor er nog geen foto's gepubliceerd zijn. Foto's zijn uiteraard wel op aanvraag beschikbaar.
Vanuit de keuken en eetkamer komt u uit op een overdekt terras met een mooie grote eettafel, die plaats biedt aan 4 tot 8 personen en een tweepersoons hangmat waarin u heerlijk kunt "hangen" in de schaduw. Het zwembad van 10 bij 5 met zijn grappige vorm heeft een ruim inloopstrand, wat ideaal is om in te loungen of met kleine kinderen in te spelen. Het is met een hek afsluitbaar, dus veilig voor kleine kinderen. Het geheel is gelegen op een terrein van 1 hectare met een eigen bos. Het buitengedeelte is voorzien van diverse schaduwrijke en zonnige zitgedeeltes alwaar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht en de rust. U kunt de hele dag door met zon meebewegen en genieten van de rust, het gezang van de krekels en vogels onder de prachtige bomen.
Onder het huis bevindt zich een appartement waarin wij onze intrek zullen nemen. Het huis is zo gebouwd dat ons beider privacy gegarandeerd is. Het leefgedeelte van uw villa is gericht op de voor- en zwembadkant, daar waar het leefgebied van het appartement op de achterkant van het terrein is gericht.Het zwembad staat uiteraard geheel tot uw beschikking.
Toegang voor gasten
Er is voldoende parkeergelegenheid zowel binnen als buiten het hek van het huis.
Wat u nog meer hoort te weten
Wij hebben Mas des Dourets in juni 2019 betrokken en zijn super dankbaar dit stukje natuurschoon te mogen delen. Zowel hoofdhuis als het appartement zijn verbouwd. Ten tijde van dit schrijven wordt de tweede slaapkamer restyled. Zodra deze werkzaamheden achter de rug zijn, zullen we extra foto's plaatsen.
Bovendien hebben wij een blaffend kind, Bor genaamd! Bor is een toller retriever, 7 jaar oud, superlief en goed opgevoed, maar dat zal elke eigenaar van zijn hond zeggen. Indien u niet van honden houdt, allergisch bent of bang, raden wij u aan elders te boeken. Aangezien het terrein rondom het huis door hekken is af te sluiten, zal hij niet de deur platlopen, maar hij is onlosmakelijk aan het terrein verbonden.

Boekingsinformatie

Ligging mas des dourets

De ligging van "mas des dourets" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.