La Thébaïde

9.5
6
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis is geclasseerd met 3 sterren.
Villa La Thébaïde ligt in het zuiden van Frankrijk in een mooie, goedverzorgde omgeving. De bewoonbare oppervlakte is 90 m2, en er kunnen 7 mensen verblijven. Het geheel is gemeubileerd en voorzien van alles wat u nodig heeft. Er is een privezwembad, een eigen ingang en een omsloten parkeerterrein.
Er zijn 3 slaapkamers met uitzicht op het zwembad. In elke slaapkamer staat een tweepersoonsbed, een kast en nachtkastjes. In een van de kamers staat nog een extra eenpersoonsbed.
De gezellige woonkamer met eethoek heeft een doorgang naar buiten en biedt uitzicht op het massief van Les Maures. Er is een TV TNT (ontvangst van buitenlandse kanalen) met een dvd-speler, een mini-hifi-set en u profiteert ook van draadloos internet.
Naast de villa ligt het terras en het zwembad, waar u zich heerlijk kunt ontspannen in de zon.
Bij het zwembad is een solardouche. Voor de veiligheid van kinderen is het zwembad voorzien van een alarm. Ook hebben wij ligstoelen, een schommel en een tafeltennistafel tot uw beschikking.

Boekingsinformatie

Ligging la thébaïde

De ligging van "la thébaïde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.