Aire de repos

9.3
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis Aire de repos is een ruime 6 persoons vakantiehuis met privézwembad op een terrein van 3000m2 en een mooi uitzicht, nabij het Provençaalse dorp Le Val. Het huis ligt in een rustige wijk op 1,5 km lopen van het dorp. Je loopt via een smal weggetje door de olijfbomen en wijngaarden in 15 minuten naar het middeleeuwse dorp Le Val. Hier vindt u een supermarktje, boulanger, gezellig terras en 2 restaurantjes. Dichts bijzijnde grote stad is Brignoles waar de grote supermarkten en winkels te vinden zijn.
Centraal gelegen ten opzichte van de Gorges du Verdon (1,5 uur) , de Middellandse Zee (45 minuten) en de wat grotere steden zoals Aix en Provence, Nice, Toulon, Cannes en St Maxime.
De ruime tuin heeft een mooi privézwembad van 12x5 meter met loungeset en voldoende ligbedden bij het zwembad. Vanuit het zwembad heeft u een heerlijk zicht op de omgeving. Het huis ligt in een woonwijk aan een doodlopende weg maar er is veel privacy in de tuin. De woning heeft 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 toilet,een woonkamer en een keuken en is van alle gemakken voorzien.
Indeling:
Aire de repos is een ruime 6 persoonshuis, gelijkvloers en heeft een typische provençaalse uitstraling met zijn blauwe luiken. Vanuit een ruim entree komt u in de woonkamer terecht. Er is een tafel, aparte zithoek, TV, wifi en internet etc. Er zijn openslaande deuren naar het terras en tuin. De aangrenzende keuken is relatief eenvoudig maar alles is aanwezig. Hij is van alle gemakken voorzien zoals een 4 pits elektrische kookplaat, een magnetron, oven, vaatwasser en een nespresso apparaat, koelkast met vriezer (apart).
De woning heeft drie slaapkamers grenzend aan de hal via een klein trappetje te bereiken. Alle 3 de slaapkamers zijn geschikt voor 2 personen: allen 2 aparte bedden en voldoende kastruimte. Er is 1 badkamer en een apart toilet op de gang. In de berging staat een kleine wasmachine.
Tevens is er in de woonkamer een airco die de woning goed koel houdt als ramen en deuren gesloten zijn. TV aanwezig: geen Nederlandse zenders wel Franse, Duitse en Engelse zenders.
Er is een pingpongtafel, badmintonset, voetbaldoel, jeu de boules en een trampoline aanwezig.
Exterieur:
Het huis ligt in een rustige wijk op 1,5 kilometer van het centrum van het dorp Le Val. Het heeft een groot privézwembad van 12 x 5 meter met loungeset en voldoende ligbedden bij het zwembad. Het privézwembad heeft een inlooptrap. Het zwembad begint op 0,50 m diepte en loopt af naar 2.30m. Het heeft 4 zonnebedden en 2 parasols. Het zwembad is omringd door een hek.
Er is een lange oprijlaan waar meerdere auto's geparkeerd kunnen worden. Naast het huis is een garage. Het terrein is afgesloten met een hek.
Er zijn twee fietsen aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden.
De woning ligt op 4 km van de opgang van de snelweg waardoor plaatsen als Hyeres, Aix en Provence, Ste Maxime, Frejus, Cannes en Nice erg snel bereikbaar zijn. Tevens liggen er allemaal dorpjes in de buurt waar iedere dag wel een markt is. Op vrijdagochtend is er markt in Le Val.
Op 10 minuten lopen van het huis is een manege waar je paard kunt rijden. Er zijn lessen te volgen maar er worden ook tochten georganiseerd. Tevens in de directe omgeving veel wandelroutes.
Kortom een heerlijk huis als u van rust houdt in een mooie omgeving in de buurt van de grotere steden en middellandse zee.

Boekingsinformatie

Ligging aire de repos

De ligging van "aire de repos" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.