Hameau des Claudins #21 Mazet

8
Gites.nl logo

6 tot 8 persoons vakantiewoning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, slaapbank in de woonkamer en een heel groot privé dakterras
Een moderne en lichte woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers geschikt voor maximaal 8 personen. Veel ruimte met een natuurstenen vloer, grote keuken en groot terras aan de voorzijde maar ook een zeer groot dakterras met zeer veel privacy. Geheel voorzien van airco.
Indeling:
Begane grond: grote woonkamer met (slaap)bank, TV, eethoek, lichte keuken met 4-pits kookplaat, vaatwasser, koelkast, combi oven, koffiezet apparaat, waterkoker en een groot buitenterras met eethoek, ligbedden en tuin.
Eerste verdieping: slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, 2e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en ensuite douche en wastafel, TV, kledingkasten, 3e slaapkamer met tweepersoonsbed, TV, kledingkast, separaat toilet, badkamer met wastafel en douche
Tweede verdieping te bereiken via buiten draai trap: groot dakterras over de hele oppervlakte van de woning met veel privacy en uitzicht tot aan de Alpen
Hameau des Claudins is een klein gehucht dat bij Plan de la Tour hoort, een typisch Zuid-Frans dorp waar je schaduwrijke pleinen, een weekmarkt, winkels en restaurants vindt. In Plan de la Tour is het hele jaar door vertier te vinden, zoals traditionele feesten, (wijn)proeverijen, exposities, dans en theater en jeu de boules toernooien. De regio is omgeven met wijngaarden en wijnhuizen, die je graag de meest heerlijke wijnen laten proeven. De ligging van Hameau les Claudins is werkelijk uniek te noemen.
Hameau des Claudins is een gehucht uit 1600 dat uit twee Provençaalse, natuurstenen gebouwen bestaat, waarin verschillende geheel gerenoveerde vakantiewoningen gehuisvest zijn. Een pittoresk geheel met 15 accommodaties. Je kan gebruik maken van het verwarmde zwembad of je laten verleiden tot een partij jeu de boules of tafeltennis. Tevens broodservice voor verse croissants en baguettes. Al met al een heerlijke omgeving om de vakantie door te brengen!

Boekingsinformatie

Ligging hameau des claudins #21 mazet

De ligging van "hameau des claudins #21 mazet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.