Mobil home Monaco

6
Rcn.nl logo

Deze modern ingerichte en vrijstaande 6-persoons mobil home mét airconditioning is van alle basis gemakken voorzien. Ideaal voor jouw vakantie midden in de prachtige Franse natuur vlak bij de bekende Roquebrune. De mobil homes zijn voorzien van een airco.

Keuken


De ruime woonkeuken heeft een koelkast met vriesvak, een gewone magnetron, een fluitketel, Senseo koffiezetapparaat en een 4-pits gaskookplaat. Er is een gezellige zit- en eethoek voor zes personen. De keuken is aan de voorkant van de mobil home geplaatst waardoor je via de openslaande deuren zo je veranda oploopt. Een deel van de mobile homes van het type Monaco heeft zelfs en een vaatwasser, namelijk E214, E215, E124, E125, E126 en E127. 

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 bij 2 meter en twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 1,90 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. Het bijplaatsen van een babybedje kan, maar is erg krap.

Badkamer
Er is een badkamer met een wastafel, douchecabine en een gescheiden toiletruimte.

Buiten
De mobil home heeft een half overdekt terras met tuinmeubilair en twee lekkere ligstoelen. Bij de mobil home is ruimte om één auto te parkeren.

Internet
Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Huisdieren zijn toegestaan. Er is elektrische verwarming in de mobil home.


 


Neem alvast een kijkje in deze accommodatie

Boekingsinformatie