Le Pad

9
5
Gites.nl logo

Le Pad is een villa met twee slaapkamers die geschikt is voor maximaal vier personen (plus eventueel een extra) en te huur is in de mooie regio Côte d'Azur in Zuid-Frankrijk.
De villa is gelegen in het gebied rondom Le Lavandou, bekend als La Fossette, dat rustiger is dan het stadje, maar wel een eigen bar / restaurants (2) en strand heeft, maar toch op korte loopafstand van het centrum van Le Lavandou ligt (4 km of 25 minuten lopen langs de kust) met zijn levendige bars, jachthaven, vele restaurants en nachtclubs enz. De villa is een van de 20 vergelijkbare gebouwen op de heuvel met uitzicht op de verre eilanden Ile de Port Cros en Ile du Levant en biedt een prachtig uitzicht. De villa heeft 4 sets dubbele schuiframen die een zeer ruimtelijk gevoel geven. De slaapkamer met twee eenpersoonsbedden heeft inbouwkasten, twee eenpersoonsbedden en een plafondventilator. Naast de woonkamer is er een slaapkamer met tweepersoonsbed die met dubbele schuifdeuren is gescheiden van de woonkamer. Er is nog een tweepersoonsslaapbank beschikbaar in de woonkamer voor een vijfde persoon indien nodig. Er is een compacte volledig ingerichte keuken met een kleine vaatwasser en een eettafel geschikt voor maximaal 6 personen. De moderne badkamer heeft een grote douche en toilet plus er is een extra apart toilet. We hebben ook airconditioning in het grootste deel van het huis om u koel te houden tijdens warme nachten. De patio aan de zijkant is van goede afmeting en heeft een grote tafel en barbecue om buiten te leven. We hebben een eigen oprit met parkeergelegenheid voor maximaal 2 auto's met een trap naar de patio.
De Villa heeft de zon vanaf ongeveer 10.30 uur 's ochtends. Niets beters dan op de Patio in de zon te zitten met een glas wijn, kijkend naar de zon die in de avond achter de heuvel wegglijdt.

Boekingsinformatie

Ligging le pad

De ligging van "le pad" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.