La belle provençale

6
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis is ideaal om je vakantie met de familie of met vrienden door te brengen. Je zit hier midden in het dorp maar toch heel rustig en niet ver van allerlei toeristische trekpleistes. Het huis van 90m2 biedt alle nodige comfort om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamer van 11 m2 en een grote badkamer met wc. Op de begane grond van 45 m2, vind je een een Amerikaanse keuken, een eetkamer en een lounge met een houtkachel en een airco die ook als verwarming kan dienen. Op de begane grond is ook een wc.
Buiten vind je een terras van 40 m2 met een eettafel en een zithoek. In de tuin heb je verder nog een barbecue tot je beschikking, en je vindt er allerlei tuinkruiden. Er staan ligstoelen en er is een trampoline en een speelhuisje voor kinderen. Op het terrein is een eigen parkeerplaats voor 2 auto's.

Boekingsinformatie

Ligging la belle provençale

De ligging van "la belle provençale" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.