La Paysanne

9.6
6
Gites.nl logo

La Paysanne, een geheel gerenoveerde vakantiewoning gelegen in de heuvels aan de zuidkant van het dorp Besse sur Issole op een terrein van 4500 m2.
Een wandeling van ongeveer 20 minuten langs de wijnvelden, vervolgens over het bruggetje van de Issole en je bent al in het centrum van het dorp.
Het terrein is geheel omheind, toegang via een elektrisch te bedienen poort.
Het huis dateert uit de jaren zestig, het zijn de eerste bewoners die het huis de naam La Paysanne hebben gegeven en die heeft ze tot op de dag van vandaag behouden.
Zoals reeds gemeld is het huis helemaal gerestaureerd; 3 slaapkamers (3 bedden van 160x200), waarvan een met dressing, badkamer met italiaanse douche dubbele wasbak, toilet én een apart toilet. Buiten het huis is er nog een douchecel plus toilet aanwezig, heel praktisch voor zwembadgasten.
Ruime woon- en eetkamer met aansluitend open keuken, voorzien van alle gemakken: inductie kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron en koel/vrieskast. Vanuit deze ruimtes heb je via een viertal terrasdeuren toegang tot de veranda over de gehele breedte van het huis.
Hier is het heerlijk toeven in de leeshoek plus zitje, verder is in de veranda ook een eettafel met 6 stoelen aanwezig plus een tweede koelkast en vriezer voor frisdrank en ijs!
Wederom over de breedte van het huis ligt het terras met uitzicht op de tuin en het iets lager gelegen zwembad, met zonneterras voorzien van ligstoelen en een overdekt gedeelte. U heeft hier tevens de beschikking over een buitendouche.
Goed werkende Wi-Fi aansluiting.

Boekingsinformatie

Ligging la paysanne

De ligging van "la paysanne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.