Maison le Blavet

10
6
Gites.nl logo

Gans onze woning is voorzien van Airco die reversibel is , dwz, geeft warmte bij frissere dagen en koelte bij hoge temperaturen. Dit is een zeer aangenaam pluspunt bij de keuze van je vakantiewoning. Vraag om meer info. Zoek ons op "Maison le Blavet" en contacteer ons .
Omvat Ruime en lichte living met eetkamer en salon gedeelte. Een zeer goed uitgeruste keuken( met vaatwasser+koelkast en vriezer+magnetron+traditionele oven +broodrooster+Senseo+koffiezetapparaat+waterkoker.....) + 3 slaapkamers +2 aparte WC's + 2 badkamers + garage(voor 1 auto) +kelder en wasplaats(met wasmachine en droogkast) + 1 aangenaam terras met tafel en stoelen en 6 ligbedden aan het zwembad en 1 terras aan de eetkamer voor je(elektrische Weber) BBQ 's avonds. Internet ( Wifi) is gratis. Satelliet TV . Privé zwembad van 8 m x 4 m. Geen inkijk van de buren. Omdat onze woning een beetje hoger gelegen is heb je steeds een prachtig panoramisch zicht op de bossen en bergen recht voor je. Net een prentkaart. Onze sleutelmensen ontvangen je ter plaatse en leiden je rond in de woning. Zij doen ook het onderhoud van het zwembad. Voor elke moeilijkheid kan je bij hen terecht.
Het hele domein is met ijzerwerk omheind en afgesloten door een automatische poort. Je wagen en bezittingen zijn dus altijd een beetje meer in veiligheid. Privé domein. 1 KLEINE Hond toegelaten mits hij zindelijk is.(extra toeslag voor een hond = €25/verblijf voor onze poetsvrouw).
De waarborg , de huur van linnen de eindschoonmaak en toeristen taks (€1.2/pers/nacht)moeten bij aankomst ter plaatse aan de sleuteldame betaald worden (cash).
Roken liefst buiten het huis .

Boekingsinformatie

Ligging maison le blavet

De ligging van "maison le blavet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.