L'Amandier

4
Gites.nl logo

Vakantiehuis in Frankrijk, l'Amandier, is een aantrekkelijk ingericht, licht en ruim appartement op de begane grond, met 2 comfortabele slaapkamers, die een uitzonderlijke accommodatie biedt aan 4 personen. Het appartement is ingericht op het niveau van een 4 sterren-gîte.
Je vindt er een woonkamer met open keuken, eethoek en zithoek, uitkomend op een overdekt terras, waar je heerlijk buiten kunt eten. Tuinmeubels zijn voorzien voor je eigen stukje tuin met gasbbq en barbecuebenodigdheden.
De tweepersoonskamer is gedecoreerd in een Provençaalse stijl, met handgeschilderde meubels. Het tweepersoonsbed staat tussen twee nachtkastjes met lampjes. Een gerestaureerde, antieke wastafel dient als toilettafel met spiegel en haardroger. Er is een royale kledingkast voor al je spullen. De zachte bekleding en lakens zijn van hoge kwaliteit.
In de tweede slaapkamer staan twee enkele bedden, en de decoratie is geïnspireerd door de kust. Nachtkastjes, lampen, een toilettafel en ruimte om je kleding op te hangen zijn voorzien. Ook hier is er beddengoed van kwaliteit.
De doucheruimte is volledig betegeld en heeft een douchecabine met glazen deuren, een wc en een modern meubel met wastafel, spiegel en opbergruimte voor toiletartikelen.
Een wasmachine en een stofzuiger staan tot uw beschikking.
De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een magnetron, een keramische kookplaat en een oven, een vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een broodrooster, een waterkoker en een uitgebreid assortiment keukengerei. Er is een volledig assortiment servies, bestek en glazen.
In de open leefruimte staan een eettafel, stoelen en comfortabele stoelen.
Wifi-internettoegang, satelliet-tv, dvd-speler en cd-speler met mp3-compatibiliteit zijn beschikbaar.
Je appartement heeft een eigen terras en een eigen tuin, voorzien van tuinmeubilair en afgeschermd voor je privacy.
De prachtige tuinen staan samen met het zwembad tot je beschikking voor die verfrissende duik op lange zomerdagen. Het zwembad is beschut door hibiscusstruiken die de hele zomer bloeien. Om aan de Franse veiligheidseisen te voldoen, is het zwembad voorzien van een alarm. Een bosweg, omzoomd met lavendel en vlinderstruiken, leidt naar het zwembad, met ligstoelen en parasols. Op het terrein bieden we tafeltennis en een klein jeu-de-boulesbaantje, gewoon voor de lol. Een picknicktafel aan de rand van onze bosrijke omgeving is voorzien voor mid-toernooi-versnaperingen!

Boekingsinformatie

Ligging l'amandier

De ligging van "l'amandier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.