Sacourieu

10
2
Gites.nl logo

COVID: er wordt speciale aandacht besteed aan het schoonmaken en ontsmetten van het pand tussen de verhuringen door. Hydro-alcoholische gel is beschikbaar voor huurders. Het dragen van een masker en het nemen van afstandsmaatregelen worden gerespecteerd in de omgang met huurders. Onze huurcontracten garanderen de mogelijkheid van annulering op elk moment en de volledige terugbetaling van de aanbetaling in geval van belemmering in verband met de pandemie.
De "maisonnette" van Sacourieu bestaat uit een ruime en lichte kamer van 30 m² die uitkomt op een groot overdekt balkon van 20 m² met uitzicht op de tuin en het omliggende platteland. Het heeft een ingerichte keuken en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Het interieur en meubilair, gemaakt door lokale kunstenaars in verschillende houtsoorten (kastanje, plataan, eik en ceder) geven het huis een onvergelijkbare charme. De materialen zijn natuurlijk. Het huis heeft wifi-internettoegang. Op verzoek kan er een babybedje worden geplaatst.

Boekingsinformatie

Ligging sacourieu

De ligging van "sacourieu" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.