Domaine Puech Malou ”De Cottage”

10
2
Gites.nl logo

Romantische en met 3*** geclassificeerde Cottage for Two met privé tuin op heuveltop in Zuid-Frankrijk.
Domaine Puech Malou ligt in het departement Tarn, dat deel uitmaakt van de Zuid-Franse regio Occitanie, voorheen Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées. In deze schitterende omgeving vindt u onze Cottage. Gelegen op een historisch en pittoresk domein en te huur voor een welverdiende vakantie.
Domaine Puech Malou (Puech betekent in het Occitaans heuveltop en de Malou is een oude appelsoort) van rond 1800 ligt op een zonnige heuveltop van 525 meter, midden in de Zuid-Franse campagne. Domaine Puech Malou maakt deel uit van de idyllisch kleine gemeenschap Puech Malou, dat tot de nabijgelegen gemeente Teillet behoort. Het eeuwenoude Albi ligt op nog geen 30 minuten rijden en in een uur bent u in Toulouse. Bij helder weer laten de toppen van de Pyreneeën zich in de verte bewonderen. De omgeving biedt u rust, ongerept natuurschoon, prachtige uitzichten en typisch Franse dorpjes.
Op het zuiden en oosten treft u onze charmante Cottage aan. De keuken is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Verder heeft deze romantisch Cottage voor twee, een zeer comfortabele zithoek en natuurlijk een eethoek. In het vroege voorjaar en de late nazomer geeft de houtkachel een knisperend houtvuur. Via het woongedeelte komt u in een heerlijke slaapkamer, voorzien van comfortabele boxspringbedden. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet.
U kunt genieten van een ruime privé-parktuin van pakweg 1000m2, waar hortensia's de kleurrijke boventoon voeren, diverse ceders voor schaduwplekken zorgen en waar kikkers, krekels en vogels zich inspannen voor het hoogste lied. Het met teakhout meubilair ingericht privé-terras biedt u alle comfort om van uw ontbijt, lunch en diner te genieten. Met prachtige vergezichten over het heuvellandschap geniet u hier van rust, ruimte en privacy. Spectaculaire zonsondergangen en een schitterende sterrenhemel maken het af.
Kortom, alle ingrediënten zijn hier aanwezig om met z'n tweetjes of gewoon even alleen te genieten van een welverdiende vakantie, lekker op te laden, weg van alles.
Vakantiehuis 'de Cottage' krijgt 3 *** étoiles van het Comité Départemental du Tourisme du Tarn, catégorie des Meublés de Tourisme.

Boekingsinformatie

Ligging domaine puech malou ”de cottage”

De ligging van "domaine puech malou ”de cottage”" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.