Domaine Puech Malou ”De Hoeve”

10
10
Gites.nl logo

Schitterende gerestaureerde en met 4**** geclassificeerde Hoeve met privé zwembad op heuveltop in Zuid-Frankrijk.
Domaine Puech Malou ligt in het departement Tarn, dat deel uitmaakt van de Zuid-Franse regio Occitanie, voorheen Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées. In deze schitterende omgeving vindt u 'de Hoeve'. Gelegen op een historisch en pittoresk domein en te huur voor een welverdiende vakantie.
Domaine Puech Malou (Puech betekent in het Occitaans heuveltop en de Malou is een oude appelsoort) van rond 1800 ligt op een zonnige heuveltop van 525 meter, midden in de Zuid-Franse campagne. Domaine Puech Malou maakt deel uit van de idyllisch kleine gemeenschap Puech Malou, dat tot de nabijgelegen gemeente Teillet behoort. Het eeuwenoude Albi ligt op nog geen 30 minuten rijden en in een uur bent u in Toulouse. Bij helder weer laten de toppen van de Pyreneeën zich in de verte bewonderen. De omgeving biedt u rust, ongerept natuurschoon, prachtige uitzichten en typisch Franse dorpjes.
Op het zuiden en westen van het domein bevindt zich 'de Hoeve'. Deze schitterende ruim opgezette Hoeve is met behoud van charme en sfeer gerestaureerd en met oog voor detail ingericht. De voormalige akkers zijn omgetoverd tot een parkachtige privé tuin met terras en zwembad. Voorzien van alle gemakken, comfort en privacy, biedt het u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Geschikt tot 10 personen, met meer kan, in overleg.
Via de overdekte Cour komt u in de ruime woonkeuken van de Hoeve. Deze is smaakvol ingericht en van alle gemakken en apparatuur voorzien. In de royale woonkamer kunt u zich onder het genot van een prachtige vin du pays aan het warme hart van het huis koesteren. De vijf romantische en ruime slaapkamers, drie badkamers, het antieke meubilair en de comfortabele zithoeken geven u als gast een waarlijk thuis-gevoel
Vanuit de woonkamer komt u via openslaande deuren in uw privétuin. Allereerst treft u een heerlijk terras, volledig ingericht voor 10 tot 12 personen. Voor lange lunches biedt de lindeboom beschutting tegen de felle zon, maar ook koelte bij de eindeloze diners tijdens zwoele zomeravonden. Uiteraard is ook de barbecue aanwezig.
Via het terras bereikt u de parktuin van ruim 2500m2. Met prachtige vergezichten over het heuvellandschap geniet u hier van rust, ruimte en privacy.
Spectaculaire zonsondergangen en een schitterende sterrenhemel maken het af. Het zwembad van 5 bij 11 meter is over het geheel 1.30m diep. Het heeft een alarmsysteem en wordt in zijn geheel omringd door een heerlijk terras voorzien van ligbedden.
Voor uw welverdiende vakantie staan rust, ruimte en privacy hoog in ons vaandel.
Onze Hoeve krijgt 4****étoiles van het Comité Départemental du Tourisme du Tarn, catégorie des Meublés de Tourisme.

Boekingsinformatie

Ligging domaine puech malou ”de hoeve”

De ligging van "domaine puech malou ”de hoeve”" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.