Residence la Salamandre gite Chiennie

10
6
Gites.nl logo

Onze gites zin voor twee, vier (alleen laagseizoen) of zes personen te boeken De inrichting van de gites zijn huiselijk met een vleugje industrieel.
Woon/eetkamer
De woon/eetkamer is voorzien van twee zitbanken en een losse kuipstoel. In het eetgedeelte voorzien van eettafel en zes eetstoelen. Voor warme en koude dagen is er een airconditioning die koelt of verwarmt.
Er is een aparte toilet.
Keuken
De keuken is uitgerust met kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Verder genoeg pannen, borden, bestek, glazen, kopjes en uiteraard een Senseo apparaat. Vanuit de keuken loopt u het terras op waar ook een tafel en zes stoelen staan en uiteraard een grote parasol. Het terras is tevens voorzien van een uittrekscherm voor uw privacy.
Slaapkamers
Er zijn 3 ruime slaapkamers waarvan een beneden met aangrenzend een douche en twee boven. Alle slaapkamers hebben een kast, kapstok, nachtkastjes en bedlampjes.
In totaal zijn er zes boxspring bedden aanwezig, op aanvraag is een babybedje en kinderstoel te leen.
Badkamer boven
Boven is er een ruime badkamer met inloopdouche, toilet, handdoeken radiator en wastafel meubel.
Bedden zijn allemaal voorzien van lakens, slopen, dekbedden, dekbedhoezen. P.p. een grote en kleine badhanddoek en voor de keuken een handdoek, theedoek en vaatdoek. Op woensdag en zaterdag is het wissel dag voor de badhanddoeken.
Boekt u voor twee personen heeft u de beschikking over de benedenverdieping die tevens voorzien Komt u met meerdere personen dan huurt u de gehele gîte.. De gites hebben een eigen voor en achteringang.
In de zomer staat het zwembad, de tuin en het sportveld tot uw beschikking. In de winter kunt u profiteren van de jacuzzi. Het parkeren hier is gratis en er zijn voldoende plaatsen beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging residence la salamandre gite chiennie

De ligging van "residence la salamandre gite chiennie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.