Tournesol

5
Gites.nl logo

De gîte is onafhankelijk en heeft een eigen terras. De tuinen, wasplaats, speelkamer en het zwembad worden gedeeld met de andere twee gites op het terrein en de eigenaren familie.
Voor het huis vindt u een privé-patio waar u een tafel en stoelen voor 6 personen aantreft. Hier kunt heerlijk buiten en heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Vanaf de patio betreedt u het huis en komt u binnen in het hart van het huis: de grote eetkeuken. De keuken is zeer goed geoutilleerd met koelkast en vriezer, afwasmachine, oven en gasfornuis, hier zijn alle attributen aanwezig om goed te kunnen koken. De muren met de grote stenen en de prachtige balken, gecombineerd met de eiken eettafel geven de eetkeuken een bijzondere sfeer. In de koele woonkamer is ruimte om te zitten voor 6 personen, er satelliet-tv, dvd en video. Net buiten de woonkamer is de 'hydro-wet room' en toilet, deze biedt u een geheel nieuwe sensatie op het gebied van badderen en ontspannen. Via de pas gerestaureerde kastanjehouten trap komt u bij de twee grote slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer heeft veel karakter en biedt u een rustige slaapplaats. Hier is ook ruimte voor 1 of 2 kinderbedjes. In de tweede slaapkamer staan drie 1-persoonsbedden. Vanuit beide slaapkamers hebt u prachtige uitzichten over de omgeving. In de badkamer is een bad en toilet.
Buiten ligt het prachtige, grote zwembad (12 x 6), met een ondiep deel voor de wat onzekere zwemmers en een dieper deel waar u kunt duiken. Het zwembad is beveiligd door middel van een alarm en een hek. Er staan ligbedden waarop u kunt relaxen en waarvandaan u kunt genieten van de adembenemende uitzichten over de Gorges du Viaur. De tuin biedt veel ruimte voor kinderen om veilig te kunnen spelen.
Aan de zijkant van het huis is een bijkeuken met daar een wasmachine, droger en strijkfaciliteiten.

Boekingsinformatie

Ligging tournesol

De ligging van "tournesol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.