Le Vent d'Autan

9.8
9
Gites.nl logo

Le Vent d'Autan is een luxe vakantiehuis met privé zwembad in het departement de Tarn in de regio Occitanië (voorheen de midi-pyrenées). Het is uitermate geschikt voor een ontspannen vakantie voor groot gezin of voor meerdere gezinnen.
Living
Zeer ruime living met openhaard, grote eettafel, televisiehoek en openslaande deuren naar ruim terras met magnifiek uitzicht op de Gorges du Viaur. Op het terras is een heerlijke loungeset en eettafel aanwezig.
Eerste verdieping
Er zijn drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed. Een slaapkamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden. Op de overloop is optioneel (extra bij te boeken) een comfortabele slaapbank voor 2 personen. Daarnaast is er een luxe badkamer, met bad en massagedouche en toilet.
Keuken
De keuken is voorzien van inductie kookplaten, vaatwasser, een oven, een magnetron, een grote koelkast en een vriezer. Verder is er een filterkoffie apparaat en een Nespresso apparaat en melkopschuimer, blender en tosti-apparaat.
Gastenverblijf (bij boeking voor meer dan 6 personen inbegrepen)
Het inpandig gastenverblijf beschikt over een eigen douche en toilet. Er zijn drie slaapplekken, een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed.
Overig
Verder is het huis uitgerust met een wasmachine, droger en ook een houtskool BBQ (Weber) ontbreekt niet.
Er is Wifi en via de aanwezige Chromecast kun je op de televisie vanaf je telefoon of tablet films, muziek en televisie streamen met je eigen abonnementen. Ook is er een Sonos play 5 speaker aanwezig te bedienen via de Sonos- of Spotify-app.
Zwembad (beschikbaar in hoogseizoen)
U kunt in de tuin heerlijk met het gezin genieten van een eigen privé zwembad. Het zwembad is 4 bij 9 meter groot en is rondom betegeld. Er zijn comfortabele ligbedden en parasols aanwezig.
Optioneel
Kinderbed en kinderstoel.
2 persoons slaapbank op de vide.

Boekingsinformatie

Ligging le vent d'autan

De ligging van "le vent d'autan" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.